Maddis

Elfte januari

Ett positivt besked på tandregleringen gjorde min dag lite lättare efter all ångest. Still got some ångest kvar men det löser sej nog. Och ja,folk får leva med att jag pratar och skriver svengelska som den gangsta jag är. Jag kan inte låta bli,okej? It's a curse!


Överraskade min man med rosor,kort och matlagning igår. Första gången i mitt liv som jag gjort något såntdär klyschigt romantiskt. Men det kändes bara rätt. Och jag vill göra saker som känns rätt. Så vill jag åka random och köpa rosor till min pojkvän,ja då gör jag det! För jag är girlfriend of the year. (Ja,vi har kommit fram till det så stfu)
Är löjligt kär och allt sånt. Tror på riktigt att denna man är en man för mej. För jag har aldrig känt mej så bekväm med någon och det är skrämmande. Men samtidigt pretty nice. Men skrämmande. 

Can we just talk about the weather? Vill liksom att det ska avgå. Grät inombords när jag var tvungen att vara ute i det,komma in och torka,gå ut i det igen,in och torka OCH UT I DET IGEN! Vi snackar storm med snöblandat regn som i perioder fryste till och snärtade en i ansiktet när man försökte ta sej fram. Det sög. Jag var nära döden.
Duschade varmt när jag kom hem. Sen har jag suttit i soffan och murrat ner mej ordentligt. Somnade en sväng också för jag var trött,svintrött.
Nu ska jag sova igen. Med huvudvärk (probably efter att tandställningen spändes) och en katt på mej,som behöver få klorna klippta. Igen. Neverending story det där.

Till vänster: En steriliserad och förvirrad Mao.

Till höger: En lycklig man som blivit påtvingad mask. (Han gjorde det ganska frivilligt ändå)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress