Maddis

Get your shit together,weather

Våndades över att gå utanför dörren idag och tänkte att jag kunde göra det imorgon istället. För den påbörjade toarullen skulle ju hålla tills dess,om jag inte akut fick magsjuka och bajsade varje timme. Vilket inte hände,ta i trä!

Men suget efter bacon halv sju på kvällen tog över och jag gick självmant ut,nyduschad,för att köpa bacon. När jag liksom suttit hela dagen och bara "eh... vill inte gå ut men behöver egentligen....eh".
Jaja,fick min bacon och mitt toapapper. Nu kan magsjukan komma,I'M PREPARED!
 
5 saker jag alltid har hemma; Bacon,smör,grädde,créme fraiche och ost.
Och när någon av dom sakerna råkat ta slut och jag inte märkt det,då går mitt liv i spillror och allt är bara en misär. Jag skojar inte ens. 
Förr var det jordens undergång om jag inte hade en maraboukaka i skafferiet eller 2 liter Cola. Nu existerar inte det i mitt liv så if there's no butter I will destroy someone or something. Or everything and everyone.
 
Ligger i sängen och har gjort i säkert en timme redan. Maddis som satt uppe hela nätterna och sov halva dagarna is long gone. Vilket är underbart. Jag älskar att lägga mej tidigt och vakna tidigt. Känner mej levande på något vis. Jag liksom har ett liv! Mindblown!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress