Maddis

Nionde januari
Vardagen är igång igen efter 2 veckors ledighet. Inte för att jag varit direkt ledig,been doing stuff like all the time. Men har inte riktigt behövt bry mej om vilken dag det är eller passa tider. Bara kunnat umgås med dom jag gillar.

Handen på hjärtat,det tog faktiskt emot att gå upp imorse. Vilket det inte gjort sen jag typ började jobba. Men har blivit bortskämd med ledighet och mysiga morgnar med kärlek. Att nu vakna upp ensam i min säng till alarmet var liksom jävligt tråkigt. Men livet kan inte alltid vara roligt. Believe me,I know.

Har sökt in på komvux,2 ämnen. Men risken att komma in på någon av dom är lite mindre då jag körde en sen ansökan lite sådär random. Skulle jag mot förmodan komma in på något så tar jag ställning då. För mitt mål är att börja plugga,helt klart. Men det måste vara rätt tidpunkt och jag är kluven gällande det just nu. Antingen är det bra eller dåligt. Som med allt annat. Det är antingen eller. Så vi får helt enkelt se. Är nervös oavsett. För börjar jag inte plugga så kommer jag istället jobba mer och längre dagar. Så that's what's going on right now.

Dags för tandborstning. Har idag blegat igenom en en hel säsong på 10 avsnitt som är på cirkus 30 min var. Så 5 timmar av blegande,produktiv dag! Ibland behövs dom.

 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress