Maddis

sextonde januari
Det är måndag,ny vecka. Kände mej taggad när jag la mej igår men mindre taggad när jag vaknade imorse. Men skakade av mej det och traskade iväg till jobbet. Det gick bra i början men efter kaffet kände jag mest bara att energin försvann. Jag blev nedstämd och trött på livet.
Planen var att åka till le boyfriend idag men när jag kom hem och satte mej i soffan kände jag bara nej,fuck livet. Sådär när energin bara dunstar och ångesten kryper på en lite sneaky. Jag hade helt klart pallat vara med honom,men jag visste att resan dit skulle bli för påfrestande. Buss i över 1 timme,bara det kändes omöjligt. Och jag skulle ändå vara tvungen att åka hem dagen därpå. Vilket hade varit värt det om jag inte mått sådär småpissigt. Så jag stannade hemma med ångest istället. Vilket suger eftersom jag saknar den där jäveln så mycket och hade velat vara med honom just nu,för han får mej att må bra. Men distansen krånglar till saker ibland och det är så livet är. Ibland får man bara leva med det. Så nu får jag längta till helgen istället,eftersom jag inte har tid att åka till honom förens på fredag. Well well,this is life yo.

Förutom ångest och jobbig saknad så har det ju ändå varit helt okej. Jag jämför med hur det har varit och detta är liksom en droppe i havet jämfört med hur mina dagar kunde se ut. Jag är ändå såpass stabil att jag kan må dåligt utan att behöva gå under och skada skiten ur mej. Det är faktiskt skönt. Eller ja,både och. Det kommer alltid finnas en del av mej som vill göra förjävliga saker. Men har för mycket saker att leva för,att stay good for. Att hålla mej borta från skit helt enkelt.
Så ja,idag är en sämre dag. Imorgon är en annan dag. Och jag lever i nuet med en liten blick över framtiden. För det behövs. 

BY THE WAY; Ska till frissan på onsdag. Ska klippa bort min hockeyfrilla vilket betyder att håret blir kort igen. Fast en annan frisyr denna gången. Mitt hår har vuxit ojämnt sen jag klippte av allt,långt i bak och kort i fram. Hockeyfrilla. Därför går jag hela tiden med tofs och jag har tröttnat på det. Så ska choppa av det långa håret i bak och förhoppningsvis blir det någorlunda bra. Blir nog inte sämre iallafall. 

Tillbaka till låtlyssnande och lite grogg. Jag är ledig imorgon,det är okej.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress