Maddis

Trettionde Mars
Här ligger jag i min boyfriends lägenhet med en katt mellan benen. På en torsdag.
Åkte hit igår för jag kände för det och var ändå ledig idag. Sen så behövde jag ju inviga vår nya säng som hämtades igår för att ja,jag är otålig. Den är väldigt trevlig måste jag säga! Tar upp typ hela sovrummet. Mysigt!
 
Herrn är på jobbet så jag är hemma hos honom och katterna. Har flyttat en 180 kontinentalsäng by myself och vi kan ju säga att träningen för resten av veckan är klar. Men är ju en såndär otålig människa som inte kan vänta och måste göra saker själv för ja,är stönig. Men det gick efter lite krångel! Så nu slipper grannen se rakt in när vi ska sova.
Brukar gå runt och plocka här. Typ varje gång. Det är rogivande. Men inte hemma,det är inte lika roligt. Stämmer väl att det är roligare att städa hos andra.
 
Ska snart iväg och handla lite inför maten. Så jävla hemmafruig är jag. I kinda like it. 
Tjugosjätte mars
Eftersom jag missade den första bussen hem,som jag tänkte ta,så kom jag hem senare och är fortfarande uppe. Klockan 20.51. Insane! Brukar ligga i sängen vid denna tiden,även på helger. Ja,jag och min pojkvän är trötta människor för vi gör saker med våra liv. Heeeeeeeeeeh.
Jag gick efter min pojkväns klocka på väggen,som jag brukar,och hade liksom 1 timme på mig. Trodde jag. Insåg sen när jag fipplade med mobilen att ja,det var ju sommartid nu ja. Och en klocka på väggen med visare ställer inte om sig själv,som typ bekvämligheter som mobil och dator gör. Så jag fick ta en senare buss. Det är trevligt att det är bra kommunikation mellan våra städer. På vardagar går det vaje timme och helger varannan. Så det är fint. Sen så grät jag ju inte direkt över att vara hos honom några timmar extra. I mean,that's pretty nice.

Bra helg eftersom jag var med mannen i mitt liv och katter. Dock så var jag lite geggig i huvudet liksom. Har ju varit lite nere det senaste och misslyckades att hålla skenet uppe vilket jag annars är ganska bra på. Men antar att jag är såpass bekväm med honom,så jag liksom slappna av mer och kanske visar att livet inte är on point just i detta nuet. Men samtidigt är det ju pissjobbigt. Vill inte att han ska se mig nere när jag är med honom. För jag är lycklig med honom och vill att bara det ska synas. För jag vet hur lätt det smittar av sig,speciellt när man bryr sig om personen. Mår han dåligt så smittar det ju av sig på mig för han betyder så mycket för mig. Samma sak blir det ju för honom när jag måt dåligt. Och we all know hur mycket jag hatar att tynga ner andra. därför det tog såpass många år för mig att ens prata med en utomstående om stuff. Men livet ni vet... It's all good!

Man kan tro att dom skulle hata oss efter detta,men nej. Dom gick med på att ha på sig skiten. Och jag skrattade sså mycket för djur med kläder = FUNNY AS FUCK
Howway

Skriv inläggstext 

Här sitter jag och glor på youtube efter att ha skrattat åt mina katter som försökt äta en fluga av något slag. Ja,dom misslyckades ganska hårt cuz they clumsy as fuck. Fulis fick in den i munnen iallafall,men att behålla den var inte något som hände. Katter vill ju leka med maten och ja,har maten vingar så kommer den oftast undan.


Min buss går 16.15. Ska packa ner det sista och kissa,för det är typ det enda jag gör känns det som. Toa,u mah best friend.
Åker till herrns föräldrar idag och passar deras vovve eftersom dom ska iväg en stund. Så får klappa vovve och trasha ett helt hus FUCK BITCHES GET ALL THAT MONEY PARTYYYYY. Vilket är lika med att sitta och dega i deras soffa till aktuellt som dom gamlingar vi är. Okej,inte aktuellt... Men u get the point. 

Hittade förövrigt en jacka idag efter att ha gett upp hoppet om att hitta the perfekt one. Men denna duger i krig. Är liksom plain black med luva. Helt okej! Har en jacka iallafall och hade 50 spänn rabatt så fuck yeah!