Maddis

Mina tänder är on fleek

Min nacke är kaos. Troligen efter att ha legat i en oskön stol i 1,5 timme,utan att röra sig. Med öppen käft. Yeah,vi snackar tänder. Vi snackar att jag igår tog ut min tandställning och byggde om tänderna. Försöker vänja mig när jag kollar i spegeln men det är svårt. Det känns bara väldigt konstigt,att ha hela tänder. Att efter all denna tid kunna pusta ut. Det är klart. Det är över. 

Ja,ska tillbaka om 2 månader igen för en uppföljning men sen,sen är det över. Får dock leva med en irriterande tråd bakom tänderna som tungan stöter emot hela tiden. Trodde inte den skulle kännas så mycket,liten som den är liksom. Men jo,den känns. Men som med allt annat så vänjer man sig. Så yeah,kan le och äta utan att ha problem. Feels pretty good! Får jobba på detta med att mat numera fastnar mellan framtänderna och jag inte riktigt tänker på det för att,ja,glappet var för stort för att något skulle fastna där helt enkelt. 
Men jag är tandställningsfri och har hela tänder. Saknar tandställningen,för den var fin. Men oskön. Så hatkärleken var stark.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress