Maddis

Tjugosjätte mars
Eftersom jag missade den första bussen hem,som jag tänkte ta,så kom jag hem senare och är fortfarande uppe. Klockan 20.51. Insane! Brukar ligga i sängen vid denna tiden,även på helger. Ja,jag och min pojkvän är trötta människor för vi gör saker med våra liv. Heeeeeeeeeeh.
Jag gick efter min pojkväns klocka på väggen,som jag brukar,och hade liksom 1 timme på mig. Trodde jag. Insåg sen när jag fipplade med mobilen att ja,det var ju sommartid nu ja. Och en klocka på väggen med visare ställer inte om sig själv,som typ bekvämligheter som mobil och dator gör. Så jag fick ta en senare buss. Det är trevligt att det är bra kommunikation mellan våra städer. På vardagar går det vaje timme och helger varannan. Så det är fint. Sen så grät jag ju inte direkt över att vara hos honom några timmar extra. I mean,that's pretty nice.

Bra helg eftersom jag var med mannen i mitt liv och katter. Dock så var jag lite geggig i huvudet liksom. Har ju varit lite nere det senaste och misslyckades att hålla skenet uppe vilket jag annars är ganska bra på. Men antar att jag är såpass bekväm med honom,så jag liksom slappna av mer och kanske visar att livet inte är on point just i detta nuet. Men samtidigt är det ju pissjobbigt. Vill inte att han ska se mig nere när jag är med honom. För jag är lycklig med honom och vill att bara det ska synas. För jag vet hur lätt det smittar av sig,speciellt när man bryr sig om personen. Mår han dåligt så smittar det ju av sig på mig för han betyder så mycket för mig. Samma sak blir det ju för honom när jag måt dåligt. Och we all know hur mycket jag hatar att tynga ner andra. därför det tog såpass många år för mig att ens prata med en utomstående om stuff. Men livet ni vet... It's all good!

Man kan tro att dom skulle hata oss efter detta,men nej. Dom gick med på att ha på sig skiten. Och jag skrattade sså mycket för djur med kläder = FUNNY AS FUCK
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress