Maddis

Det är fredag igen

Nu är det fredag igen. Sitter och kollar tuben med en goer grogg och lite frömix/granola på svalning. Har alltid ätit bara kvarg innan men nu har jag börjat rosta nötter och frön i ugn som jag har på kvargen. Saknat det där tuggmotståndet och åt alltid müsli förr. Så detta är jävligt gött!

Veckan har varit tung. Svintrött och nere. Fick ur mig lite "aktuella" saker hos psykologen så det var trevligt. Eller ja,trevligt är la fel ord. Men yeah. Jag går kvar hos honom,trots att han är en man,en ung sådan. Det är jävligt outta my comfort zone. Men jag vet hur svårt det är att få psykologkontakt,stod i kö i 2 år så man kan inte vara petig. Sen är det väl bara bra att jag tränar på det,att prata med män. Få förtroende för dom och känna att alla inte är likadana. Så ja,mötena 1 gång i veckan tar energi. Alltså verkligen. Men jag lever vidare! Hur tungt det än må vara i vardagslivet så vill jag inte ge upp. Har för mycket att förlora. Men rädslan finns där,att ge upp.

Idag ska jag bara andas och ha det chill. Behövligt. Imorgon kommer min pojkvän,saknar honom så mycket. Och det är positivt,att jag saknar honom så snabbt och mycket. Det är liksom facit på att jag verkligen trivs med honom. Och det känns så bra. Att äntligen vara med någon utan att känna ett måste eller känna ångest över att ha någon nära. Har aldrig känt så med honom. Det är därför han är perfekt. Han får mig att må bra,att känna mig lycklig. Ja herregud vad kär jag är. Wopidoooo

Var hos svärföräldrarna i helgen och grillade. Var så sjukt mysigt och jag drack sangria!
Jag och min pojkväns mamma ville experimentera med melonen. Ingen annan än jag vågade smaka,mesar!
Efter postnords slarv i en månad så fick jag äntligen mitt nya halsband! So cuteeee
Kanelgranola/fröblandning/eller vad man nu ska kalla skiten
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress