Maddis

Han

I lördags hade vi officiellt varit pojk och flickvän i 6 månader. Efter 2 månader av dejtande och tankar som tog kål på mig så frågade jag... Eller ja... Vi stod på en bro på Liseberg och jag hukade mig,flinade och körde "will you be my boyfriend?". Ja,det var faktiskt så det gick till. Sen pratade vi och kom fram till att han varit i ett förhållande med mig sen start och jag hade mest bara gått runt ovetandes vart vi var. Vad vi var. Så just där,den 29 oktober på en liten bro under halloween på Liseberg så tog vi steget tillsammans och bestämde att det var vi.

To be honest så var hela den där grejen jävligt romantisk. Typ humoristiskt romantisk. För vi kan inte hålla oss från att inte dra in något svinroligt i våra konversationer. Det är så vi rullar och det är därför vi kommer så bra överens.

Men här är vi. Hängt med varann i typ 8 månader och jag blir bara mer och mer kär i den där jäveln. Jag har inte haft en tillstymmelse till att "tröttna" på honom. Tvärtom. Jag vill vara med honom så ofta jag kan. Han gör mig genuint lycklig. Och han har två katter som jag tycker väldigt mycket om,så det är ju liksom bara bra grejer!

Hade iallafall,som vanligt,en fin helg med honom och katterna. Och hans kompis som var över och gubbade sig med honom. Whiskey och cigarr,det är så dom rullar. Jävligt söta tillsammans,nästan så man blir svartis haha.

Nu är jag hemma och ska försöka orka mig på 4 dar av vardag. Har ingen lust eller direkt mycket ork att leva i vardagen nu. Tror mycket beror på ångesten över att jag på onsdag påbörjar samtal med psykolog och det känns. Pretty much feels going on. Men I'll survive! I always do!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress