Maddis

Ugh

Lite trött på livet och mer trött på mänskligheten. Dom flesta är bitches och livet likaså. Det mesta är bara blöh.

Är tydligen i en form av depression just nu,psykologens ord. När jag nämnde meningslösheten så var det väl en självklarhet för honom. She's depressed and shit. Vi vet inte varför,inte på rak arm. Men det finns alltid något som lurar in en i mörkret,over and over again. Men jag får iallafall ha perioder där jag mår helt okej,så det är jag ändå glad över. Allt är inte nattsvart hela tiden och det är det som får mig att kämpa vidare. Vetskapen om att jag inom en snar framtid kommer må helt okej igen. För jag är så jävla positiv! 

Lika sad som vanligt att skiljas från le boyfriend. Men så är det ju med distans. Man får leva på dom små stunderna man har och sakna varann en längre tid men it's cool. Intalar jag mig själv. I början var det skönt,med distans. Men ju mer jag lärt känns honom desto mindre distans vill jag ha. Eftersom ja,jag är lycklig i hans närhet. But yeah,this is my life. Buhu

Ny vecka om några timmar. Är så otaggad och hade mest bara velat ta ledigt från livet en stund. Men så lätt ska man inte ha det! Bara att bita ihop och försöka ta sig igenom dagarna på bästa sätt. Så trött bara.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress