Maddis

Väder
(null)

(null)

Detta väder,denna årstid.. Den är fan fruktansvärd! Så jävla mörk och grå. Förstår nu varför folk blir deppiga av denna årstid. Innan var jag alltid deppig,sommar som vinter. Så att känna annorlunda pga väder var liksom inte en grej. Tills nu. Känner fan av hur nere jag blir när vädret är,ja,skit. Det liksom triggar igång så mycket. Blir lite nere,thats ok. Men när jag blir lite nere så triggar jag igång mig själv med ALLT negativt som jag kan hitta. Eller som varit. För det är så jag fortfarande funkar tyvärr. Att tänka för mycket på saker som inte har någon mening i nuet. Saker som inte har hänt eller ska hända. Men som jag bara analyserar sönder. 
När man lärt sig mycket om hur man funkar så kan det både bli lättare men också svårare att hantera. Svårt att förklara. Det är trevligt att ha ett hum om varför man reagerar eller gör vissa saker men det är också förjävla frustrerande eftersom man vet om det men fortfarande gör det. 
Antar att jag mest är irriterad på mig själv bara. Att jag hela tiden ska ha tankar som inte är relevanta eller överanalysera allt i minsta detalj tills jag själv tror på det. Det är fruktansvärt. Speciellt när man är i ett förhållande och personen man älskar är typ det bästa som hänt. Så sitter man där o bara mmmmm nu tar det slut. Nu har jag gjort nåt fel. Det där jag sa för 8 mån sen kanske inte var bra. Nu har han tröttnat. Nu är jag inte lika rolig längre...
Sånt går jag runt och tänker på väldigt ofta. Så sjukt jobbigt och jag blir så trött på mig själv eftersom jag egentligen vet att det jag analyserar inte är aktuellt för fem öre. Men jag tror att mycket jag gör,att överanalysera,är för att förbereda mig på när något jävligt händer. Helt sjukt,jag vet. Men på så sätt kanske jag inte blir lika ledsen. Men det är klart jag blir,jag har aldrig varit beredd på saker jag överanslyserat. Det har aldrig gjort något lättare. Så det är bara jag som försöker inbilla mig det. Att jag ska ha en orsak till varför jag tänker på allt. Men to be honest,jag har ingen orsak. Jag bara är sån,min hjärna bara gör så. Min uppväxt har gjort det så. Mina erfarenheter osv.
Så det är la bara att fortsätta the struggle of life och bli bättre på att ja,må bra. Och inte använda huvudet till skitsaker! Behöver få plats med annat där liksom. Som typ gångertabellen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress