Maddis

Du hast
ah, rammstein dille atm! Sjukt bra är dom,min dator är sjukt bra,vädret är sjukt bra,jag är sjukt bra!

Jag är superkass på updates, men det gör det roligare att läsa. Och har dock mer att skriva om.
Vart ska vi börja,hm. Jo, jag har fått tillökning på mina tabletter. Tar nu 100 mg Zoloft, atarax 3 ggr dagligen,och Propavan när jag ska nanna. Jag vänjer mej aldrig asså.

Dagarna går framåt, jag är lite glad faktiskt. Och väldigt taggad på 1:maj då det blir fet gårdsfest här hemma. FylloN och spriT asså. <3. Ska bli grymt skönt att få softa med välbekanta vänner som gör en glad,som gör en hel. TT,Sandra och jag ska ha böghög,med våra 2 polacker. Helnice! Dom andra får kolla på, eller göra en egen. Men grymt taggad är jag iaf.

En nykomling som heter Piercing har kommit oxå. Så nu äre angelbites och snakebites + näsan. Lite nice. Bild kommer där nere lol.v

Och jag är barnvakt just nu med. Morsan och hennes kille är på nån romantisk 1:års resa somewhere, *careface asså*. Så FF som fan här hemma och softa! Skickar iväg dom på tors. (Y)

Visst låter jag glad? uh. Inte mkt negativ skit på bloggen längre? Tabletterna kanske funkar trots alla om och men? hoho,nu blev jag glad.  Och gladare blir jag när jag tänker på dej,duvet. Jag vet fortfarande inte hur kär känns. Trodde det men det var inte kärlek, bara tvångsmässigt. Men. Att bli glad, när man tänker på människan,männsikan gör en glad. Pirrar det i magen? Jag vetifan. Jag kan inte vara kär. Inte i honom, eller hur? Det är ju helt åt helvete asså. Jag kan inte. Det går inte. Jag är inte kär...kanske,gillar. eller. FAN.
han gör mej glad. punkt


ja,sjukt äcklig bild. ni vill spy,jag vill spy. Men nykomlingen Mr.Piercing är där. Så. ah. Enjoy and die.