Maddis

Hidden track

Påsklov snart, ska bli så skönt. Inte ha ångest varje dag för att jag inte går till skolan. Tänkte försöka vara mer positiv, eftersom jag ändå känner mej rätt positiv atm. Jag är trött på att klaga,bu och bä, jag mår si och så. Man blir ju faktiskt mer deppad om man ska komma med negativa grejer all the time. Så att försöka komma ut med positiva grejer kan bli lättare för en själv. Åh, vad jag är smart.
Mitt liv rullar på, jag försöker hinna med att äta,gå på toa,träffa kompisar osv. Sova hinner jag inte med så mkt. Men det är tråkigt, man förlorar så mkt tid av att bara sova, det suger.
Påsklov blir,
supa
Alex<3
supa
supa
Niklas
ska vi gå på toa nån gång oxå?
yeh. fylla 17 oxå, as soft!

Fira med att tvinga WN spela på tellus igen? hade inte vart fel. Frost och shocking odds kan oxå komma, blir kåt av vilketsom.

Ville tillägna denna dagen med denna bilden. Kännt mej nostalgisk hela dagen. Finns inte,kommer aldrig att finnas någon bättre tid än Majorsallén,Marten och mina nära och kära som alltid fanns där. Vi har glidit ifrån varann, med ty vad jag saknar och älskar er. Ni gjorde mitt liv värt.