Maddis

Twilight
Kom nyss hem från bion. Kändes som vi var där i en evighet då det var galet mycket snö när vi kom ut,innan var det knappt något. Men jag klagar inte,vi bor i Sverige och det är vinter = Det ska vara snö. Hade jag varit i Afrika och det hade kommit snö,då jävlar hade jag whinat. Men det är mysigt nu,lagomt till första advent och mitt julpyntande! På tal om jul,julkalendern börjar imorgon. Som jag längtat! Är ganska pissed att dom gjort som dom gjort men ska bli kul o se hur dom fått till det. Jag menar,man förstör inte Mysteriet på Greveholm genom att göra en 2:a. Känner på mej att den kommer floppa ganska hårt. Fast bäst av allt är att jag får öppna första luckan av min chokladjulkalender som består av endast Kinderchoklad,ja,ni hörde rätt. Den godaste chokladen som finns ska jag få äta varje dag i 24 dagar,WOOP FUCKING WOOP!

Tillbaka till Twilight. Ska jag spoila hela filmen? Nae. Jag bryr mej för lite för att orka göra det. Den var okej,inte bra och inte dålig. Okej. (Fanns en asrolig scen med dock,den var fan det bästa i hela filmen).
Jag ska dock säga att min syster grät till den,what a dork! Haha. Okej,den var lite sorglig men jag lipade inte.Var förövrigt en brud som lipade så det ekade i hela bion,come on?! Vad känsliga alla är. (Säger jag som gråter till katter som mjauar till en jullåt,bra Maddis)
Vi avslutar med härliga memes.