Maddis

Många tankar
Öhm,fick fett många sidvisningar utan anledning. Vem fan är det som länkat min blogg? Aja,hej på er.

Har stalkat mina gamla klasskamrater på facebook hela kvällen och jag blir skitdeprimerad över att dom verkar ha det asfint medans jag sitter här och inte ens har ett jobb,inte ens kapabel till att jobba. Askul. Men jag är glad att dom har det bra,att det gick bra för dom i livet. Lite avis är jag ju men men.
Om jag får samtalskontakt så kanske jag kan spy ut lite goja och må bättre och sen börja plugga. För det måste jag göra om jag ska komma någonvart här i livet. Plugga upp grundämnena eftersom jag gick ut 9:an med IG i allt,ganska skillat. Blev så när jag inte mådde bra och hängde med the bad boys som sket i skolan. Men jag har lärt mej av mina misstag och vill gärna börja plugga igen,måste bara få må lite bättre och vara mer stabil i mej själv. Det kommer,jag ska klara det!
Köpte även spotify premium nyss,kände att det var dags för det. Orkar inte med att lyssna på exakt samma musik 24/7 så nu blir det mer varierande,asgött! Och nu när jag ska försöka mej ut och gå kan det vara gött med musik på mobilen.
Nu ska jag lyssna på musik och drömma mej bort.

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress