Maddis

Julafton och Nyår
Tjenis penis. Än en gång så var det ett tag sen jag skrev men som jag sagt förut så beror det på att jag aldrig sätter på datorn och jag mår inte så bra. Nu har jag på datorn bara för att jag betalade en räkning så jag fick för mej att skriva här en snabbis så ni vet att jag fortfarande lever.
Julen är över,allt gick så himla snabbt. Firade den hemma hos mamma med mina två småsyskon. Min storasyster var hos sin pojkvän och alla andra,well,det är en lång historia som vi inte ska ta nu. Var först tjatande mellan min bror och mamma men jag sa till dom att fortsätter dom så går jag hem. Så dom var tysta efter det. Det var väl ganska bra. Käkade god mat och kollade på Kalle Anka. Efter allt det där så försvann mina syskon in i varsitt rum och mamma somnade i fåtöljen brevid mej. Så jag satt ensam i soffan och kollade på Klappjakten. Sen vaknade mamma och vi tillbringade resten av kvällen i soffan framför julfilmer. Min bror var med en kompis och min syster satt vid datorn,dagens ungdomar alltså.
Anyways,fick bra julklappar faktiskt. Den bästa klappen var en fet bäddmadrass till min nya säng. Har letat efter en men inte hittat då det är lite svårare att hitta till 140 sängar. Men min mamma hade hittat en som var 7cm tjock och grönrutig,alltså skitsnygg. Sov på den inatt och sov som en gud,allvarligt talat. Min säng är ruskigt skön att ligga i nu,är så glad. Fick annars kläder,sängkläder och massa nyttoprylar. Blev iallafall nöjd! Väntar dock fortfarande på julklappar från min storasyster,Sandra och min pappa. Får se när jag får det,kanske nästa år (för det är så långt kvar av detta året,haha).
Nyår ska tillbringas med min storasyster hemma hos henne. Hennes pojkvän kanske kommer oxå,vi får se. Ska käka god middag och efterrätt,spela bingolotto och skåla på tolvslaget. Alkohol vet jag inte om det kommer bli någon,kanske.
Mitt nyårslöfte blir väl att jag ska ta mej i kragen och säga vad jag tycker till människan jag är kär i. Innan det är försent.

Har egentligen ganska mycket att skriva men jag ska stänga av datorn och vara social. Min syster ligger i min soffa och skriker efter mej,typ. BTW,har druckit julmust för första gången på typ 2 år. Det var väldigt gott och jag har nu några liter i mitt kylskåp. Busigt.