Maddis

I miss you
Mitt spotify premium är slut,efter ett år.. Vill inte veta hur jag ska klara mej tills nästa månad,allt känns så svart. Ingen musik i telefonen hade jag heller så fick försöka filura ut hur fan man lägger in musik i en iPhone. Efter nedladdning av iTunes så kom jag till slut på hur man gjorde,det var väl kanske inte så svårt ändå. Men jag har ingen musik på denna dator så då fick jag ladda ner på nytt men orkade inte så det blev typ Ulrik och 3 andra låtar. Kommer ha mycket att lyssna på! Varför jag inte kan ha Premium längre är för att jag tog bort skiten då telia drog massa pengar från mej och jag kan inte betala via mitt kort på nätet så jag måste köpa såntdär presentkort på ica som kostar 300 kr. Vilket får bli nästa månad. Kommer ärligt talat dö.

Igår köpte jag tågbiljetter till Stockholm,galet! Nu är det verkligen på gång,om 54 dagar så får jag se Justin på riktigt,WOOP WOOP liksom.
Vi ska stå dagen innan utanför globen och sukta efter honom och vara ledsna över att vi inte kommer in förens dagen efter,haha. Men den 23:e April så kommer jag vara den lyckligaste i världen. Då har jag sett min stora crush live och träffat min andra crush på bara ett år. Detta med att se Ulrik dagen innan är inte riktigt säkert ännu,beroende på om det finns biljetter kvar och om jag har råd. Men det vore coolt,även ifall jag redan sett och träffat honom en gång innan. Om inte så kommer han nog ha en turné i sommar igen och kommer säkerligen någonstans i närheten så då får jag se honom ändå. Försöker vara positiv trots att jag är sjukt deprimerad,jag menar,mitt spotify är slut.. Wääääh!

Dddddöööööööööööö!!