Maddis

Jag vill vara högt över molnen
Har bråkat med ångesten idag. Vet inte varför men idag har den fan levt ett helvete med mej,tack så jävla mycket. Ska leva ett helvete med den imorgon,jag ska fan vinna över den jäveln. Synd bara att den redan vunnit över mej idag men nya tag imorgon. Imorgon ska den inte få förstöra allt jag försöker bygga upp,imorgon ska jag vakna och känna livsgnistan. Ingen ångest ska få ner mej under jorden,inte imorgon.

Längtar till helgen och melodifestivalen. Gissa vem som ska sitta bänkad framför tvn?! Längtar dock mest till den sista deltävlingen då min fina Ulrik är med. Han får inte vinna,nej. Han kan komma 3:a igen men inte vinna. Orka bli sådär stor och skit så man aldrig får en chans att se han. Bättre med litet och intimt. Tycker jag,men det tycker nog inte han. Han vill nog vara Big in Japan just nu och sälja skivor jorden runt. Men om jag får bestämma så ska han ligga i min säng och sova med mej nu och hålla bort ångesten,som min stödpelare jag inte har. Det är så lätt att falla utan den liksom. Så han borde vara min pelare,tycker jag iallafall.
Fast jag har ju mina katter,dom är två ganska bra pelare,lite små och sköra men dom håller mej uppe ganska bra ändå. Tack katter.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress