Maddis

Kan du göra mej hel igen?
Fastän jag i stort sett sovit hela dagen så har jag ändå hunnit med att åka till Lidköping och handla lite. Mamma orkade inte köra och syrran ville dit så det blev jag som fick köra. Önskar jag hade körkort men jag gick in i en depression när jag höll på att ta det som det sket sej. Än är det inte försent,jag vet. Men jag är inte klar i huvudet för att kunna ta ett körtkort just nu. Nästa år kanske jag mår bättre och kan satsa på det. Men som det är nu så måste jag bara fokusera på att leva,att orka.
Så,jag var iväg till Lidköping en snabbis och handlade lite. Käkade sill och potatis idag,var himla gött. Sen så blev det en hel låda med panpizzor på Dafgårds. Jag vet,jag ska ner i vikt men det är till för dom lata dagarna när jag inte orkar göra något. Dom dagarna är fler än vad ni tror,eller ni tror väl inget annat egentligen så ofta som jag skriver att jag är trött.
Jag är trött nu oxå btw! Har ändå sovit sjukt mycket. Så jag förebereder mej att säga adjö till min ena medicin i September. Men jag kan nog klara mej utan den,den har ju inte tillfört så jävla bra saker direkt. Utan den hade jag inte mått dåligt av viktuppgång och utan den hade jag inte mått dåligt över att jag är så trött hela tiden. Så det är la lika bra att jag slutar med den.

Imorgon ska jag kanske till Lidköping och se några framträdande i stadsträdgården. Min morbror som äger Rocknytt har fixat dit några band så skulle vara kul att se. Men allt hänger på hur jag mår imorgon. Ska även träffa min kontaktperson och antagligen ta en promenad om det är fint väder. Vill prata mer med henne men har så svårt att prata så det blir mest tyst ändå. Hatar mej själv ibland. Well well,vad kan jag göra åt det. Jag är den jag är.