Maddis

One time
Somnade en sväng förut trots att jag hade bestämt mej för att inte nap:a något idag men det fick bli det ändå,var så himla trött. Så nu är jag någorlunda pigg och känner för att diska (!!!???) men disken är tom så det får bli något annat istället. Typ äta russin och få ont i magen kanske?
Min syster kom precis hem och hon ringde mej och bad om hjälp då min mammas (min förra) granne hade ramlat omkull utanför sin dörr. Så jag fick skutta dit och hjälpa till att bära in honom till sin lägenhet. Hoppas han mår bättre imorgon,stackars gubbe. Men en god gärning gjord och jag mår så himla mycket bättre. Det är verkligen underbart att kunna hjälpa andra och att dom är tacksamma för det. Han var jätte tacksam och blev glad när vi hjälpte honom. Nu hoppas jag inte han försöker sej ut något mer på ett tag,inte själv iallafall.

Annars så har jag suttit och pratat med finpojken hela dagen,förutom när jag sov dvs. Då drömde jag bara konstiga drömmar,som vanligt. Igår drömde jag en sjukt läskig dröm om spöken och den var så verklig. Försökte verkligen vakna hela tiden men satt fast i drömmen,den var fan creepy as hell!
Nu ska jag chilla resten av dagen och äta russin och få ont i magen. Tjing!