Maddis

Går bra nu,typ.
Kom precis hem efter att ha varit i Lidköping. Skulle ställa mej i bostadskö men dom hade inte öppet så jag får väl testa att ringa när dom har telefontid istället då,bitches.
Käkade glass med mamma och Mattias,eller jag och Mattias käkade glass medans mamma kollade på more or less. Älskade Birgers och älskade regnbågsglass,vad jag saknat er. (Glass tillhör förövrigt inte godis plus att det är sommar så glass får jag fanimej äta om jag vill)
Nutriletten går bra,redan gått ner 1 kg vilket känns sådär WOOP WOOP det funkar. Det är kämpigt ibland då jag är jättehungrig men det är bara att bita ihop,jag ska klara detta utan fuskelifusk.
Saknar choklad men det får gå,jag har mina älskade russin som jag får ont i magen av. Finns dock undantag om jag nu skulle råka grilla en dag osv. Det är ju trots allt sommar och glass och grillat är tillåtet,bara det inte blir för mycket av det helt enkelt.
Fan vad hurtig jag känner mej. Känner mej gladare oxå nu när jag påbörjat en diet. Visst,kvällarna är väl ångestfyllda och jobbiga men jag lever ju liksom. Jag ska satsa på att leva oxå. (THUMBS UP FOLKS)