Maddis

I wish I could fix you
Skrev ett inlägg om hur jag egentligen mår men jag raderade allt. Det är inget jag ska skriva ut här,jag får hålla det för mej själv. Funderar dock på att säga till mamma hur det egentligen ligger till just nu. Hon kommer dock hata mina ord. Men det är så jag känner. Och det är illa,jag är rädd. Är det den enda lösningen?

Jag ligger för det mesta bara i sängen hela dagarna. Stirrar upp i taket och bara ligger där. Mår illa hela tiden,varje gång jag äter vill jag spy. Inte ens mackor klarar jag av längre. Kan inte ens dricka mjölk längre för jag mår illa av det. Vet inte vad som hänt med mej.
Den 4:e ska läkaren på vup ringa mej,klockan 09 på morgonen. Vet inte om jag ska vara ärlig eller ljuga. Vet inte om jag kan vara ärlig,yppa dom orden. Jag har 4 dagar på mej att bestämma hur jag ska göra. Säger jag som det är så kan jag kanske få hjälp men det känns som om det är försent för hjälp. Som att jag redan bestämt mej.

Till något lite gladare så går Star wars på tv nu,vilket känns bra för jag älskar Star wars så mycket och har gjort enda sen jag var en liten flicka. Min första kärlek var ju Luke Skywalker,då var jag inte gammal. Så idag är det den sista filmen av dom nyare och på lördag (tror jag) börjar dom gamla filmerna,som enligt mej är bäst. Dom nyare är oxå bra,jag klagar inte men är liksom uppväxt med dom gamla så man gillar dom lite mer. Jag missade filmerna förra gången dom gick på tv så det var bra att dom visade dom igen.
Nu ska jag dricka vatten,typ det enda jag inte mår illa av.