Maddis

Wind it
Är deprimerad,vet oxå varför. Varför måste det vara såhär? Önskar jag vore annorlunda,en helt annan människa.

Duschade iallafall förut,trodde inte jag skulle orka men det gjorde jag. Skönt att ha det gjort,en sak mindre att tänka på. När man är nere i en depression så är saker som att duscha väldigt jobbiga,man tänker oftast inte ens på det. Så jag är glad att jag gjorde det,det var ett stort steg för mej. Tragiskt nog.
Sen gick jag till mamma en sväng och pratade lite. Ville bara gråta men kunde inte,kommer inget. Känner mej sådär apatisk ibland samtidigt som jag är full av känslor som vill ut. Skit på allt iallafall. Hade behövt åka iväg en sväng,komma ifrån allt. Men så har jag inga pengar till det så det skiter sej. Bajs på allt. Skulle inte ens palla resa ändå. Är för dålig för det. Sämst.
"Tänk positivt". De tär inte så enkelt när ingenting är positivt. När man försöker gång på gång men det bara rivs ner hela tiden av allt negativt. Det är fan inte så jävla enkelt. Jag försöker,hela tiden. Men jag har inget positivt att se fram emot,jag har inget positivt i mitt liv just nu. Allt är negativt,jag ser bara negativt för allt är negativt. Så är det. Ska försöka överleva,det är det enda jag tänker göra nu. Försöka överleva. Resten skiter jag fullständigt i.
Måste flytta härifrån...