Maddis

Kroppens sinne
Så min hals bestämde sej för cirkus en timme sen att göra ont och nu sitter jag och harklar mej och känner lite smått sandpapper där nere. Alltid ska det vara något,är det inte det ena så äre det andra.
Har iallafall diskat woop woop vad duktig jag är applåder! Var även iväg en sväng till le netto förut men dom hade som vanligt inte fått in leverans eftersom dom verkar glömma vårat netto här så vi får ingen eller så får vi allt jättesent,dumt. Så ingen ny choklad idag,tråkigt. Annars har jag käkat mackor med tonfisk och ost som varit i ugnen men som blev lite smått brända på undersidan men orkade inte bry mej utan käkade ändå,yolo liksom. Ibland är min ugn asbra och snabb medans andra gånger är den helvetes seg så man kan fan inte lita på den jäveln. Ska hålla mina ögon på den hädanefter.

Är rastlös men orkeslös vilket är den jobbigaste kombon ever. Man kan typ inte sitta still men orkar inte röra på sej,katastrof. Hade varit nice med en promenad men känner att det säkert kommer vara fulla folk ute så har ingen som helst lust att stöta på dom. Så jag spenderar resten av kvällen (dom få timmarna jag fortfarande är vaken) med att chilla framför tvn och störa mej på alltför torra händer. Kommer nog kolla på en massa snuskiga saker oxå eftersom jag är inne i en konstig period just nu men jag är inte mer än mänsklig liksom. Till skillnad från andra så är jag öppen med sånt och går inte runt och hyschar om det eftersom det är en naturlig sak och för att mänskligheten ens ska kunna överleva så måste vi snuska oss ibland. Antar att jag kanske är för öppen ibland men jag har växt upp så och lär vara sån resten av mitt liv. Sen så är sex och allt vad det innebär så roligt att prata om,speciellt när det är pryda människor i närheten. Då skriker jag gärna ut saker så dom ska höra och bli helt störda av tanken. Människor är konstiga. Kan inte prata om saker som är det mest naturliga som finns här i världen. Fast iofs,nuförtiden kan man ju inte ens amma sitt barn utan att någon tar illa upp. Töntigt. Om jag får barn och kan amma så kommer jag göra det och gärna ta kort på det och lägga ut på diverse olika sociala medier bara för att reta töntigt folk. Vi borde ha diktatur i Sverige där jag bestämmer,allt hade varit så bra då haha. Iallafall för mej.
Nu ska jag sluta tjata och göra något annat ointressant som att peta på mina katter eller sjunga karaoke med ond hals,vad vet jag. Allt kan hända. Kanske kommer en assnygg kille och plingar på för att få vägbeskrivning men allt slutar med att vi har svettigt sex i min oskulda säng och soffa. Ja,varför inte. Sen gifter vi oss och lever lyckliga i alla våra dar,typ. Eller bara blir sexbuddies. Åh herregud,var sorglig jag låter. Och desperat. Men det är jag inte för att inte låta för självgod så kan jag faktiskt ligga närsom men väljer att inte göra det. Så är det.
Hejdå!

Sexi mama