Maddis

All about that bass
Så igår var jag hurtig som fan. Jag tvättade och i väntan på att maskinen skulle bli klar så skurade jag hela badrummet,diskade ett berg av disk,lagade riktig mat osv. Sen när jag tvättat klart sådär 23 på kvällen så bäddade jag nytt i hela sängen och duschade. Så känner mej stolt. Idag är jag inte lika hurtig men ska ändå försöka ta den lilla disken och kanske dammsuga. Men jag är ändå nöjd över min insats igår,blev lite förvånad över mej själv. Men ont hade jag efteråt. Mina fötter värkte av hälsporre och kroppen gjorde ont som vanligt. Sen sträckte jag ena vaden så där hade jag ont oxå. Och inatt värkte min högra arm så mycket att jag vaknade och var tvungen att ta smärtstillande och grejer. 
Tog iallafall 7 timmar att tvätta 3 maskiner tvätt igår. Härligt. Tvättstugan här är hemsk och igår var den förjävlig. Luktade så illa där och var så skitigt så det första jag fick göra var att tvätta golvet i mitt rum för det var äckligt. Och mitt torkskåp kunde jag inte ens använda för det luktade dött där inne. Vetifan vad dom hade gjort alltså. Och torktumlaren har gett sej. När jag tumlat samma tvätt två gånger utan resultat så gav jag upp och tur nog så var torkrummet ledigt vilket det aldrig annars är. Så fick hänga upp 2½ maskin där eftersom det inte går att tumla. Så dubbelt jobb helt enkelt. Blir så trött. Hatar att tvätta i vanliga fall så detta gör det inte direkt bättre. Får ångest över att veta att jag måste tvätta snart igen. Men ska ta mej i kragen och ringa till hyresvärden imorgon och skälla. Kanske ska skaffa tvättmaskin i badrummet oxå. Kostar lite extra men är ju värt det så slipper jag använda äckelstugan som inte funkar. Är så trött på att bo här. Inget funkar,det är allmänt äckligt och man betalar skyhög hyra och får inte ut ett skit av det. Blä.

Aja,idag börjar Big brother iallafall så är glad för det. Saknat det så mycket. Så nu kommer jag ha något att göra om kvällarna iallafall.
Imorgon ska jag till tandläkaren 08.20. Gud vad kul. Ska kolla vad fan det är för missfärgningsgrejs på min ena tand,ser ju hemskt ut. Sen tar jag med mej mamma som ska få skälla åt mej att dom måste göra något åt mina framtänder för orkar inte längre. Får se hur det kommer gå. Kommer säkert bli kaos och bråk,haha.
Sen efter det ska jag till apoteket och beställa/hämta ut nya mediciner. Både morgon och kvällsmedicin plus något för magen som läkaren hade skrivit ut och så ska jag kolla på nya vitaminer. 

Nu ska jag klä på mej så jag inte sitter i nattlinne hela dagen. Vilket jag vill göra men som är jävligt deprimerande att göra. Så jag försöker iallafall cheer me up.

Lillen var iallafall nöjd igår. Min lilla 4 åring ♥