Maddis

It isn’t over until it’s over
Inatt vaknade jag av en jävla duns som kom från någonstans i min lägenhet. Var dock nyvaken och fattade inte så mycket men båda mina katter låg mellan mina ben och kollade ut i hallen. Händer det inatt igen så är det fan tredje gången gillt och då kommer jag säga ifrån. Jag har ingen aning vad det är som skrämmer mina katter eller låter om nätterna men vill fan få sova! Tror att han som bodde här innan mej dog så man vet ju aldrig. Eller så drar jag bara med mej allt sånt utifrån. I min förra lägenhet så började ju en liten klocka jag hade ticka utan att det ens fanns batteri i. Och den hade aldrig funkat innan. Det var ganska läskigt.

Är gött trött idag igen. Känns som om jag inte sover något på nätterna för jag ligger mestadels vaken och försöker hitta en skön ställning att ligga i vilket inte funkar så bra. Har sån inre stress så det fuckar upp hela livet. Kanske borde testa typ yoga eller meditera. Fast har inget tålamod,pallar inte sitta där och se dum ut.
Har världens cravings på daimbullar oxå vilket jag käkat en gång förut och jag minns inte riktigt om dom var goda eller inte. Hade cravings på äppeljuice för några dagar sen oxå vilket jag inte ens gillar. Är jag gravid? Måste man inte ha samlag för att bli gravid? Kan man bli gravid av att sitta på en toastol? Tror dock inte jag suttit på någon toa med sagg över hela sitsen men man vet ju aldrig. Vet inte vad det är med mej. Funderar även på att söka lägenhet i Skara. Vill inte ens bo i Skara men det är ju bättre än att bo här iallafall. Det är så jävla svårt att få lägenhet i Lisch så jag tar snart första bästa i närliggande stad. Vill flytta nu och inte om ett år. Kanske får för mej att flytta till Arvika igen när jag kanske åker och hälsar på i April. Allt är väl nästan bättre än här.
Kanske firar min födelsedag i Arvika. Beror på om jag klarar av att släppa katterna med mammas tillsyn. Hon är inte så bra på att ta hand om dom så det känns lite kaos. Men jag behöver åka härifrån och få andas ny luft. Och jag firar hellre födelsedagen där med härliga människor än sitter hemma i min ensamhet och känner mej misslyckad.
Om 11 dagar ska jag till VUP,nervöst. Hoppas att det kommer gå bra och att läkaren är bra. Ska nog tvinga med mej syrran och min kontaktis för själv klarar jag mej verkligen inte. Inte än. Detta är ett stort möte som fastställer hur min kommande framtid ska se ut. Åh,nu fick jag ont i magen. Tänk på något annat maddis,tänk på Vibe med vingar som flyger over the rainbow.