Maddis

lolly
Ingen ventiationskille har synts till idag. Och klockan 17 så slutar dom så han lär inte komma idag eftersom det bara är en halvtimme kvar. Så då är det bara att gå upp tidigt på måndag och hoppas att han kommer då. Har jag otur kommer han den sista dagen,alltså på tisdag. Vill bara ha det gjort! Hatar främmande folk i mitt hem,känns sjukt jävla jobbigt.
Vaknade iallafall 07.30 idag för jag hade ställt klockan. Var så sjukt trött men jag gick upp och fixade till hos katterna och käkade frukost. Sen vid typ 10 la jag mej i soffan och halvsov till dåliga program men syrran ringde vid 11-12 och då blev jag pigg. Sen har jag typ bara suttit och spelat flappy bird. Mitt batteri på mobilen dör direkt bara för att jag sitter och spelar det hela tiden. Säger alltid "detta är sista gången" men när jag dör så gör jag om det ändå. Jag får typ svära på mina katters liv att det är sista gången så jag slutar,haha. Då slutar jag faktiskt men börjar spela typ en halvtimme senare och så sitter jag fast igen.
Mitt highscore enligt mej är ganska grymt men jag vill bli grymmare. Har liksom inte spelat så mycket men har ändå högre än dom flesta och det känns bra,något jag är bra på iallafall! Ni som inte vet vad det är,bry er inte. Ladda inte ner spelet,för er egen skull. Det är jobbigt beroendeframkallande och man glömmer allt när man spelar. Igår glömde jag t.ex att laga mat så fick äta värsta sent när jag väl kom på det. Det förstör liv iallafall.

Imorgon är det melodifestivalen vilket är AWESOME eftersom jag typ älskar det,vet inte varför. En av mina favorit youtubers är typ programledare på webben om jag fattat det rätt och det är ganska coolt. Så jag måste nog kika in mello på nätet oxå bara för att hon är med. Annars så hejar jag inte på någon just nu för jag vet inte hur låtarna är men jag är fett pepp på att höra Linus låt eftersom han är grym. Men vet inte hur grymt det är att han ska sjunga på svenska för jag älskar när han sjunger på engelska. Vi får se helt enkelt.
Så imorgon ska jag,om jag orkar,gå till affären och köpa frukt så jag kan göra fruktsallad. Är inte alls sugen på godis just nu men en fruktsallad hade fan suttit fint!
Sen så hittade jag dom jeansen jag velat ha i typ ett år på tradera,oanvända med tagsen kvar och allt. Dom kostade typ 400 nya och finns inte ens kvar längre men nu hittade jag dom bara sådär,skitbilliga! Så får hoppas inte många budar på dom så jag kan få dom för en billig peng för då blir jag lyckligare än lyckligast.
Känner mej som värsta materialisten nu men har velat ha dom jeansen så jävla länge nu så jag håller tummarna att dom inte blir för dyra och att dom passar. Jag går ju upp och ner som en jävla jojo.