Maddis

Play it up for me,cause no one here can see
Det regnar just nu,sådär grått och allt. Men inte fan är det kallare eller svalare,nope. Jag svettas som vanligt floder trots att jag nyss duschat. En grej som är helt onödig är fan att duscha på sommaren med mens och klimakterie. Är inte fräsch alls,känns så onödigt. Mensar ändå ner allt och svettas bort all tvållukt. Buhu. På tal om mens så hade jag lyckats blöda igenom min handduk när jag sov så hade en liten fläck på mitt nya lakan och kände mest neeeeeeeeeeej! Kämpat som fan med att inte få fläckar på det så sover alltid med en dubbelvikt handduk när jag har månadens roliga men hade lyckats blöda igenom lite ändå,så jävla surt. Och det var redan torkat så fick inte bort det heller. Typiskt min tur.

Handlade 3 tröjor till på junkyard igår,dom var ju så himla härliga så var tvungen att köpa på mej 3 till,inte likadana såklart haha. Så nu kommer jag leva i Sweet-tröjor när det börjar bli kyligt igen. 
Min framtand gör asont och när jag borstar gråter jag nästan haha. Får borsta jätteförsiktigt just där för det är helt fucked up och börjar blöda bara jag kollar på det typ. Hoppas min tandläkare hör av sej snart så vi kan fixa detta på något sätt. Ser dock inte fram emot om vi måste kapa strängen,kommer ha så ont efteråt och inte kunna äta. Jaja,vi får väl se vad som sker. Så jävla arg att dom aldrig gjorde något när jag var yngre,suck.

Idag hände inget speciellt,som vanligt. Ska snart ut och kika posten. Kanske fått min concealer så vore kul att testa den och foundationen och nu hoppas jag inte att den är trasig,då blir jag ledsen.
Nu regnar det inte ens längre,kom bara några droppar. Nu är det soligt igen,konstigt väder.

Ska kika på lite nya designer och se om jag hittar någon som jag kan leka med,trött på denna jag har nu men samtidigt så är jag för lat för att pilla med koder just nu haha. I-landsproblem yepyep.