Maddis

SKA DU ME OCH FLYA
Det gick bra att vakna 07.30 och ringa till tandläkaren idag,gick skitbra verkligen! Minns inte ens att jag stängt av mitt alarm,så trött var jag. Sover ju helt knasigt så. Är deprimerad pga det för mår så mycket sämre när jag har konstig sömn vilket nog dom flesta gör. Det är bra för mitt huvud och kropp att lägga mej tidigt och vakna tidigt och nu när det inte blir så håller jag på att gå under. 
Aja,ingen tandläkare idag heller. Gått 2 veckor nu och tanden gör fortfarande ont. Kan ha varit därför jag fick feber oxå så behöver verkligen kolla upp det men går ju så jävla bra när jag inte vaknar. För måste ringa tidigt för att kunna få en jourtid,bläääää. Bättre lycka imorn.

Idag kommer iallafall Johanna hit,yey! Ska hämta henne i Mariestad senare. Känner mej hängig och seg men överlever. Ska diska så jag får det gjort. Hann inte igår då jag inte var hemma förens sent och då går det inte att diska med rinnande vatten och skit. I framtiden ska jag ha hus så jag kan göra vad fan jag vill när jag vill,så gött! Typ spela ashög musik på natten när jag inte kan sova eller duscha i en timme efter 22,hur nice som helst. 
 
Har en katt vid huvudet,mysigt!