Maddis

I'm a dirty bass radio freak
Ska vi tillägna en tyst minut för mina fötter eftersom dom i stort sett är helt döda. Jag tror jag lider av hälsporre då jag får så fruktansvärt ont i fötterna när jag står/går för länge. Det känns liksom som jag går direkt på skelettet,så härligt är det. Har haft det sen tonåren men blivit värre med åren,kanske för att jag blivit tjockare och det blir mer tyngd,vad vet jag. Ont gör det iallafall.
Rensade min garderob igår och det tog cirkus 3 timmar. Jag la all jävla skit i min hall och fyllde typ båda delarna av hallen,så jävla mycket skit hade jag. Fattar inte hur allt kunde få plats där inne,var sjukt mycket grejer! Men nu är den rensad och det känns sjukt jävla gött. Jag kan nu gå in i den och öppna den lilla hyllan som är där inne utan problem,jävligt nice. Dock så dog mina fötter och rygg men det var det värt. Syrran kom efter en stund och höll mej sällis och satt i mitten av hallen med allt skräp runtom sej. Jag skulle tagit kort på det men glömde det,jaja. Idag ska jag gå iväg till återvinningen och slänga mer skräp som låg i garderoben,fett mycket tomma lådor hade jag. La ner Bulan (ett gosedjur mamma gjorde åt mej när jag var 1 år) i en av kartongerna och tejpade ihop den och skrev en lapp på att det var Bulan. Kändes nästan som en begravning men gjorde det för att den ska hålla bättre,den är ju typ 21 år så den är ganska hålig sliten. Men jag ska ha Bulan med mej när jag begravs,det bestämde jag är jag var liten. Vi har tillbringat i stort sett hela livet ihop och när jag var liten pratade jag med den och den svarade tillbaka. Ja,jag var ett skumt barn. Men jag älskar Bulan och om det skulle börja brinna hade jag slängt ut katterna och sen tagit med Bulan,behöver inget mer. Jag älskar Bulan så mycket.

Vaknade kl 08 idag trots att jag somnade runt 00 igår,är typ sommartid nu oxå och hatar när det ska ändras för jag blir så nojig och vet inte vad klockan är trots att både datorn och mobilen ändrar automatiskt,jag litar inte på dom. Så vet inte om klockan är rätt nu. Har gått in på Fröken Ur oxå men litar inte riktigt på henne heller,haha. Men aja,skönt med sommartid och varmare väder. Skulle dock inte förvåna mej om det börjar snöa snart igen,vädret går ju inte att lita på. Men idag är det iallafall soligt och fint igen,skönt.
Nu ska jag skriva lite,sen klä på mej och fortsätta städa.

Här får ni en morgontrött bild på en stor panna med glasögon och korvfingrar! ☺