Maddis

Let the storm rage on
Heeeeeej bloggen. Jag har idag sovit bort hela dagen,eller iaf början av dagen. Vaknade vid 10,gick upp ur sängen vid 11,käkade frukost vid 12 och gick och la mej igen vid 13 och sov till 16.30 cirkus. Kände mej väldigt nere och trött så gick och la mej istället vilket var skönt. Drömde dock jobbiga drömmar som vanligt.
Men jag gick la upp vid 17 och sminkade mej lite för att känna mej lite fräschare. Dock sitter jag fortfarande i bara en nattetröja men orkar inte klä på mej massa kläder eftersom jag är svettig och har mens. Gillar inte att ha kläder på mej när jag har mens,känner mej så instängd och känns som jag ska blöda igenom allt på noll komma två. Så därför går jag med bara en stor tisha eller liknande när jag är hemma och har mens pga orkar inte med byxor.
Och ja,jag har mens. Igen. Känns som om jag har det hela tiden men jag följer menscykeln som jag ska så. Det vet jag bara för att jag använder min mensapp,den är bäst i världen och håller all koll åt mej. Jag brukar alltid vara 1-2 dagar efter med mensen än vad min app säger men idag fick jag exakt när jag skulle få den,tufft. Okej,ska sluta snacka mens. Roligt samtalsämne och så.

Är trött och allt sånt så det behöver jag väl inte säga,det borde bloggen förstå vid det här laget. Var bjuden på fest igår men orkade inte ens säga till att jag inte kommer,så rolig är jag. Men skitsamma. Hade inte varit någon festprisse i vilket fall.
Idag händer inget precis som alltid. Kaaaaanske gå till affären och köpa in en cider för jag är sugen på det,I need it. Men vet inte om jag vill gå ut eftersom jag har sån mensvärk så ja. Vi får se,är ju öppet i 3 timmar till iallafall. Men kommer sluta med att jag sitter och dricker persiko iste och äter choklad framför något dåligt på tv. My life,my life.
Längtar bara till nästa vecka då jag får hem mina nya skor,är helt exalterad över det och hoppas fan jag passar i dom. Ena paret är 41 och andra 40 så vi får se. Har 41 men kan ha 40 ibland och jag hoppas ibland menas med detta paret skor för dom är lila. Båda paren är lila. Och nike. Åh lycka.
Fast jag ser inte fram emot onsdag. Ska då till Skövde för att ha ett möte med U på habiliteringen. Vet inte vad jag ska vänta mej och vet inte vem människan är så det är jobbigt. Men har iallafall min kontaktis med mej så det är ju bra. Då kan jag få utbrott eller liknande och hon kan föra min talan tills jag återhämtat mej,mer eller mindre.
Det blir nog bra. Lite nyfiken på vad dom har för hjälp och så.
Sen måste jag ringa vup igen och kolla om min samtalskontakt kommit in igen eller om hon fortfarande är sjukskriven. Då måste jag begära att få prata med en ny vilket jag inte kommer få. Åh,så krångligt alltihop. Blir bättre om jag lägger in mej för då brukar det iallafall hända lite grejer och jag kanske kan få påskyndat lite med dbt då jag behöver det för att ens kunna försöka fortsätta leva. Det räcker inte med att jag skulle vara inställd på att försöka börja leva för jag har ett självskadebeteende som sätter käppar i hjulen för mej och det är ett beroende så jag kan inte bara sluta med det sådär. Därför behöver jag hjälp med det,iallafall försöka få hjälp med det. Innan det är försent liksom. Vilket det kanske är men...

Nu ska jag chilla framför tvn och svettas som en gris för jag är inne i något förtidsklimakterie,jag har mens och det är varmt ute så jag är förvånad över att jag ens är uppe just nu och inte ligger i en svettpöl på golvet.