Maddis

Place your hand on my beating heart
Idag har jag skruvat isär en hylla och det var inte det enklaste må jag säga. Fick kämpa för kung och fosterland och efter lite svordomar så gick det. Sen kom en och hämtade den. Sen packade jag lite lösa grejer som låg och väntade på krubb. Så spenderade lite tid hemma hos syrran och käkade pulled pork för tredje gången. Rester är bäst och billigt! Sen åkte jag iväg till ICA och postade paket eftersom mamma ändå skulle dit och hämta ut paket,så jag hängde på och fick skrapa rutan på bilen,så nu börjar det bli kallt och jag har inte ens en vinterjacka. Kommer så frysa men yolo. Har inte pengar att lägga på en jävla jacka så får frysa och hålla mej inne så mycket som det går. 
Sen har jag pillat och plockat,målat naglarna nu såhär på kvällskvisten oxå för jag fick dumma tankar så istället för att sitta och bita ihop så målade jag naglarna. Dock ont i huvudet nu efter all nagellack men det får man ta.

Imorgon blir det nog en hemmadag med lite plock osv. Måste ringa lite samtal oxå och försöka filura ut vad fan myndigheter menar med vissa saker. För en autist som mej med inlärningssvårigheter och koncentrationssvårigheter så måste man förklara på ett sätt som jag förstår. Ett papper med några ord på får inte mej något klokare och jag sitter där som ett frågetecken. Bara att betala räkningar tog typ 100 år för mej att fatta och jag måste än idag ha hjälp med vissa saker som jag inte fattar. Så myndigheter och dylikt man måste ha kontakt med oavsett om man är normalt funtad eller inte borde lära sej att vara mer tydliga och förklara saker på ett bättre sätt. That's just my opinion. Och jag har rätt. Säg halleluja!

Är kissnödig så får väl gå på toa och sen göra mej ordning för att lägga mej i le bed. Kom precis på att jag måste till apoteket och hämta ut påfyllning av medicin och känner mest nej orkar inte. Dock behöver jag inte betala alltför mycket då jag typ har 2-300 kvar till frikort så är uppe i typ 90% eller något. But still. Aldrig kul att lägga pengar på mediciner. Och speciellt inte när dom inte ger någon bra effekt. Sure,när mina dippar kommer skulle jag säkert må ännu sämre men mår ju fortfarande inte något bra i vanliga fall och det är ju lite där jag behöver hjälp. Men får ingen hjälp gällade mediciner just nu då det är kaos på psyk så får vänta och fortsätta ta skiten utan några bra resultat.
Men nu ska jag lägga mej i sängen och glo på youtube,som vanligt. Ha det!