Maddis

Haters gonna hate
Antar att det är halloween idag eftersom alla lägger ut bilder på att dom klätt ut sej till antingen något försök till att se läskig ut eller något halvnaket för det är ju läskigt om något. Förstår inte grejen med att klä sej sexigt på halloween,vart fick man det ifrån egentligen? Är ju meningen att man ska se äcklig,läskig och allmänt död ut. Så vart dom fick korta klänningar och översminkade slampor ifrån är en bra fråga. Ja,jag klädde ut mej till hora en gång men det var bara för att det var kul eftersom ingen förväntade sej det då jag aldrig bar tjejkläder eller ens lite urringat. Så det var väl utspökat för min del. Visa hela bhn med kondomer nedstoppade där,mycket fin outfit. Första och sista gången jag klär ut mej till sånt iallafall. När jag var yngre var jag alltid häxa. Sen när jag växte upp minns jag fan inte. Minns bara att jag var Michael Jackson och en krokodil,sen minns jag inget. Var nog för packad för att minnas antar jag. Jaja. Hade jag klätt ut mej nu hade jag lätt blodat ner hela mej och gjort öppna sår överallt. Men jag gör inte det då jag istället sitter hemma framför datorn och har precis duschat. Så medans en stor del är ute och super i fula dräkter så sitter jag hemma i en stor tisha och ett försök till att ha mittbena. Får se hur länge det håller dock,vill hela tiden lägga håret åt ena sidan men ska försöka. Dock lär det försvinna efter natten. Ser även jättetöntig ut i mittbena,som jag gjorde när jag var liten. Hade jättelångt slickat hår med mittbena då,haha var så sexy. Det var tider det.

Idag var jag en sväng på LSS och fick veta lite vad min handläggare skrivit på beslut till boendestöd typ. Så på söndag kommer min kontaktis över så ska vi väl snacka lite om det eftersom det blir hon och en annan som lär komma. Känner mest nope men vet att jag behöver hjälp så får försöka. Men tanken att släppa in främmande,eller människor överhuvudtaget i min lägenhet är jobbigt. Och speciellt när det gäller städning osv. Jag klarar ju inte av när andra tar i mina saker i hemmet,bajsjobbigt ju. Men det löser sej. 
Efter det gick jag en liten promenad med min kontaktis och hennes hund. Påväg till LSS sket jag nästan ner mej så sprang in på närmsta toa så var inte så villig att gå en långpromenad vilket min kontaktis förstod när jag förklarade att jag har problem med magen och då berättade hon en rolig historia om en gammal kompis till henne som fick mej att må bättre. 
Sen åkte jag in till Lidköping och handlade kattsand till syrran och lösgodis. Är inte ens sugen på det men köpte det bara för att det var billigt,haha. Äter det väl någon gång.

Imorgon ska jag fortsätta rensa i resterande garderober. Har typ inga lådor kvar att packa i så I need more. Tror dom skulle ha några lådor på LSS eller något som jag kunde få typ. För Netto och Ica verkar ju vara tröga på att sälja bananer så jag kan få lådor. 
Ha det bra och glöm inte att kissa innan ni lägger er. En mycket fin fras från en av mina vänner,han är en vis man.

Btw,när jag var och träffade tandspecialisten så la han märke till min tunga och sa att jag hade en aktiv tunga (ingen aning vad han menade med det) och att det var väldigt unikt. Då kände jag mej lite mallig,min tunga är unik!