Maddis

Tell me you love me
Vad är egentligen rätt och vad är fel? Vem eller vilka kan säga vad som är rätt eller fel? Vem sitter och bestämmer sånt? Det kan vara lika rätt att springa över gatan som det är fel. Är det en inbyggd grej i människans hjärna som säger åt en vad som är vad utan att egentligen veta vad det ens betyder? 
Jag föddes isåfall utan den grejen. Jag vet inte när rätt är rätt eller fel är fel. Hur ska man egentligen veta det? Så många frågor men inga svar då det inte finns ett rätt eller fel svar. Let's get mindfucked!

Idag satt jag på vc's drop in i över 2 timmar och väntade. Det var fullt med folk men behövde svar om varför min fot inte ger sej. Hälsporre vad det sköterskan kunde komma fram till och att man får vänta ut det och kontakta sjukgymnast. Måste ändå kontakta sjukgymnast för ryggen så kan väl ta det samtidigt. Men gött. Får fortsätta gå runt och ha ont.
Det positiva var att syrran var med så jag hade någon att tjata med. Framför mej hade jag en snygg kille att kolla på så det var en helt okej förmiddag ändå. Kommer aldrig få se honom igen men han var iallafall snygg och jag kanske tog ett smygfoto på honom. Förlåt killen men om det känns bättre så gjorde jag det för att du var snygg och inte gjorde nåt konstigt eller så. Så det är ju en komplimang okej bra!
Annars har jag haft ångest och tröstätit ris. Japp,ris. Kollat på Paradise hotel också som började idag. Underhållande program och man känner sej som en bra människa när man kollar på folket där. För let's be honest,ingen vettig människa söker sej dit. Och därför är det så roligt att kolla på! Because stupidity.

Ska än en gång lägga mej i fosterställning och försöka gråta. Kämpar ju fan! Är ju ledsen och så men går inte. Annars brukar jag gråta men nu,nope. Vill bara ligga och hystergrina för att sen somna av utmattning och förhoppningsvis vakna upp med lite mer anda. Jag försöker tänka positivt okej! Låt mej tänka konstigt,it makes me believe! 
Så god natt och sån skit.