Maddis

If you're happy and you know it
Idag har jag lyckats att göra massa saker trots att jag bara kände för att dra täcket över huvudet. Så jag dammsugade lite innan min kompis kom förbi och vi gick in till stan (första gången sen jag flyttade hit wow eller hur) för att hämta ut mitt nya leg som ser förjävligt ut. Sen gick vi och köpte lite käk för han var hungrig och sen vandrade vi vidare hem till mej och umgicks. Käkade kakor och försökte hålla mej social. Men han var väldigt förstående och var väldigt gullig och frågade mej när vi var ute om det gick bra med mej,mycket snällt! Gick faktiskt bra,lite smått ångest hos polisen då det var mycket folk där och så vidare. Sen började magen krångla men klarade mej ändå!
Efter det käkade jag resterna från gårdagens paj och har typ suttit i soffan sen dess och haft huvudvärk och varit ganska slut. Att umgås med människor gör mej väldigt trött,så mycket jag måste hålla reda på,vara på helspänn,prata med mej själv i mitt huvud,försöka läsa deras gester och känslor,prata osv. Det är inte bara att träffas för mej,det är typ en hel historia för mej men så är det. Det är självklart jobbigare nu då jag varit instängd så länge men det kommer bli lite bättre,aldrig bra dock eftersom jag har ett handikapp som gör att det sociala inte fungerar på ett normalt stadie,and thats it. Men man kan alltid jobba på det och försöka hitta lösningar som gör det lite lättare att hantera och det är det jag måste göra nu. Ska kolla med min kurator på habiliteringen om det finns någon hjälp om hur jag kan försöka lära mej att handskas i olika situationer,typ någon grupp där man trixas osv. Vore ju fint om man kunde få lite råd och hjälp på traven. Är ju inte förens jag började prata med min kurator som jag börjat inse att aha är det därför jag gör si och så. Fått förklaring till så mycket konstigt jag sysslar med och det känns väldigt skönt. Att det inte bara är jag liksom. Finns fler där ute med knäppa saker för sej,haha.

Nu ska jag dricka isvatten och lyssna på alltför hög musik trots huvudvärk men känner att jag måste lyssna på musik högt i mina lurar nu. Blev lite irriterad på mej själv oxå för blev precis bjuden på fest men så sätter hjärnan stopp och jag vet ju att det blir så men det är irriterande att inte kunna vara så spontan och bara köra,leva och göra vad man vill när man vill. Dumma huvud.
Hau dejt fejnt (lät det skånskt i era huvuden?)

Älskar denna bilden lite för mycket bara för att vi båda ser så less ut på allt,sura och klara med allt liksom. Sådan mor sådan son ya know!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress