Maddis

I remember years ago...
Känns som om jag inte gjort något idag när jag faktiskt har det. Jag har dammsugat och gått ut med soporna. Sen kom stödet och då gick vi till affären och handlade lite. Första gången jag gått till affären sen jag flyttade hit. Gick bra med stödet och det kändes inte alls så långt att gå dit. Har typ haft ångest över att det är så långt och att jag liksom inte kan springa hem,mer eller mindre. Men det gick väldigt snabbt att gå dit,så det var en lättnad. Handlingen gick sådär,kändes jobbigt att försöka handla med någon jag liksom inte känner så väl men det fixade sej ändå. Klarade det genom hela affären och sen hem igen. Jag var väldigt stolt över mej själv när jag kom hem,trots att jag hade hjärtklappning och var andfådd över allt. Sen satt vi i min soffa och pratade lite. Pratade lite om familjen,hur mitt förhållande med dom är. Och när hon frågade om min mamma varit hos mej ännu så fick jag säga nej och blev lite ledsen. Hon var hos mej typ dom två dagarna när jag flyttat,sen har hon inte hälsat på. Hon har stått utanför flera gånger men inte gått upp och liksom kollat hur jag fått det. Känns väldigt pissigt faktiskt. Men vad förväntar jag mej? Hon hälsade aldrig på mej när jag bara bodde några meter ifrån henne utan några trappor. Den enda i min familj som hälsat på är min syster,som varit här flera gånger. Dock bara snabbisar men hon har ändå varit här,även ifall det bara är 5 min. Inte ens mina småsyskon har hälsat på,trots att dom haft chansen. Ja,jag flyttade från dom för att få andrum men det hade ju varit trevligt om dom iallafall hade velat hälsa på och se hur jag har det och hur fint det börjar bli. Men icke. Kompisar jag aldrig umgås med mer eller mindre vill komma och hälsa på,det säger ju en del om familjen. Blir bara besviken.

Annars fick jag veta att Kharns mamma sagt att det är tal på att boka flygbiljetter i slutet av Augusti någongång. Jag måste bara fixa med skjuts så jag kan hämta honom i Göteborg tror jag det blir. Får lösa det,lite svårt att planera ett halvår i förväg med skjuts men det löser sej. Så han kommer alltså från fucking Nya zeeland för att träffa mej och när jag bodde i Götene kunde inte folk åka 2 mil eller mindre för att träffa mej. Är sjukt nervös,trots att det är ett halvår kvar. Gillar honom så mycket. Och tänk om vi båda gillar varandra jättemycket efter vi träffats,vad gör vi då? Vi har snackat om det men har sagt att vi tar det längre fram. Men svårt att inte tänka på det. Jag vågar inte flytta till Nya zeeland just nu och snacka om långdistansförhållande om vi ska bo så långt ifrån varann. Det löser sej. Han kanske flyttar till mej och alla konstiga svenskar. Älskar att lära honom svenska och skratta åt hur han uttalar orden. Kommer aldrig tröttna på det.
Förlåt. Låter som värsta förälskad eller något. Jag gillar honom bara väldigt mycket. Han förstår mej som ingen annan gjort tidigare. Och jag förstår honom. Vi förstår varann. 

Resten av kvällen lär jag sitta här och pilla i näsan. Kanske ta en dusch men strålen är så dålig så man blir typ irriterad över att duscha haha. Ska kolla med vaktis om det ska vara så eller om det kanske är något som måste fixas. Vi får se.
Vattnet här är förövrigt asgott jämfört med Götenes. Här är det inga äckliga bismaker och i min kran blir vatten jättekallt och gott fort. Så lipar inte direkt när jag dricker vatten. Det är himla gott! Skönt att slippa badhusvattnet med bismak!
Ha det!

Orkade inte skämmas över mitt fläsk så postade en helkroppsbild på insta. Mer för att visa att såhär går jag varje dag,med bara tshirt och no pants. Det är så befriande utan brallor. Så när Kharn kommer får han räkna med att det blir no pants allowed. Jag borde nästan sätta en regel att alla som ska komma in måste ta av sej brallorna. Fast kanske skulle bli awkward när vaktmästaren eller personaleni stödet kommer. Sitta där utan brallor. Sen är det ju farligt om jag flashar mina ärriga ben för det är ju hemskt,hujedamej. Får inte visas!  
Måste bara säga att mina katter aldrig varit såhär gosiga som dom blivit sen jag flyttade. Alltså,helt nya katter. Älskar att dom vill gosa med mej nu. My babieeees ♥