Maddis

Everything's gonna be alright
Denna mensen har varit ett helvete. Värre mensvärk än vanligt,och då har jag jobbig värk i vanliga fall. Illamående from hell som växlar mellan att spy eller att vara så hungrig att man spyr. Okej.. Trött,som om allt blod försvunnit från min kropp. Fast blodet redan lämnat kroppen. Inte allt mitt blod utan mensblodet,ni fattar. 
Mått riktigt jävla skit. Och humöret har varit så jävla mycket i bott. Brukar vanligtvis inte känna av något annat än mensvärk när jag har mensen men holy fuck. Nu längtar jag ännu mer att sätta in spiralen och förhoppningsvis få slippa mensen ett tag. Ringde UMO idag för att kolla om jag kan sätta in den tidigare eftersom jag fått mensen tidigare men dom var inte ens där så skulle ringa imorgon när dom var tillbaka. Annars får jag väl sätta in den nästa vecka när jag inte har mens. Vad vet jag. har iallafall tagit ut spiralen på apoteket när jag ändå tog ut massa andra pills förut. Fick en stor apotekspåse och kände mej som värsta pillertrillarn när jag gick med den. 
Men nöjd att jag tog mej ut och fixade det. Hade velat dra in på affären för att köpa juice men orkade inte. Ville bara hem. Folk glodde då jag förmodligen såg hög ut,alltså helt borta. Men det är så det är just nu. Längtar tills skiten är över. Detta plus nedtrappning av en medicin gör mej döende. Det känns att jag trappat ner och nu tar hälften av dosen som var en hög dos. Känns att det går ur kroppen liksom. Mycket jobbigt,mår inte så jättebra. Det gör jag ju typ aldrig men nu känner man liksom obehaget i kroppen. Alltid samma visa när man slutar med en medicin. Jag var dock dum som tonåring och tvärslutade med mediciner för jag blev arg. Och då blev jag mer eller mindre sängliggandes för att inte ta livet av mej,haha. Helt sjukt. 
Har typ 1 månad kvar av medicinen,sen är det slut med den och börjar då på en ny. Ber till gudarna att jag slipper jobbiga biverkningar. Trötthet är det alltid,men märker inte direkt av det då jag alltid är trött annars. Diarré lär jag inte heller märka av då jag alltid har det också,haha. Blir det viktökning igen blir det inte roligt. Får hoppas på det bästa helt enkelt. Alla mediciner är olika och jag läser ALDRIG biverkningar och skit. Jävla idioti att göra det. Då får man ju allt,hjärnan funkar så. Ta det bara och låt det vara liksom. Jeez.

Är trött och ska nog snart lägga mej. Hade tänkt duscha men vill inte riskera att tuppa av så väntar till imorgon. Tuppade nästan av förut när jag tog på mej strumpor. Ska tillbringa dagarna i hemmet tills jag slutar må såhär. Vill ut och röra på mej men orkar knappt resa mej. Ibland är livet extra härligt.
Någon sover gott. Skrattar så mycket! Han ligger fortfarande sådär hahah