Maddis

You know that i'm a crazy bitch
Mer eller mindre spenderat dagen i sängen,igen. Men vad gör det när jag mår bajs och ändå inte har något på schemat,då är det liksom okej.
Slängde den sista sanden i kattlådan och hällde på ny. Nytt märke så blir spännande att se om det är något att ha. Klarar inte när det luktar,då är sanden usel och åker ut direkt. Det ska inte kännas att man har katt genom doft av kattlåda. Inte okej. Spyr lite i min mun varje gång jag går in till någon med dålig sand och det fräter i mina näsborrar. Det är inte okej,okej?
Annars har jag pratat med syrran i över 2 timmar,tiden går snabbt när man har roligt i telefonen. Käkat tortellini och till efterrätt tryckte jag i med några äckliga kakor bara för att. Mådde illa efteråt,såklart. Dom är ju äckliga men jag är ju inte mer än mänsklig. Vi är ju dumma i huvudet och äter saker trots att vi inte gillar det,bara för att äta. Vi kommer utrota oss själva. Helt jävla korkade.

Imorgon hoppas jag på bra väder för då har jag tänkt att gå ut. Ut och gå,kika runt lite och lalla runt i min egna värld. Känns som det var längesen jag bara var ute och gick utan mål så ska försöka mej på det imorgon. Behöver frisk luft och få andas lite. Så håll tummar och tår för fejnt väder imorgon,iallafall uppehåll.

Ändrade om designen igår för jag känner mej lite svart och svår,mörk liksom. Så då kände jag att designen också skulle få bli lite mörk för att spegla mej bättre. Sen kan jag ju inte ha en och samma grej länge för tröttnar snabbt. Precis som med allt annat. TIll och med killar i mina förhållanden. Tröttnar trots att dom är skitbra. Men blir bara blöööö och behöver nytt. Så kommer nog aldrig stadga mej,gifta mej och sån skit. Klarar inte att hålla mej till en och samma,sorgligt nog. Vill ju gärna men funkar inte. Men det får vi ta i framtiden. Inte ute efter något som helst förhållande nu eller en bra tid framöver. Är så jävla instabil och fucked up att jag inte vill blanda in någon stackars sate och sen krossa dens hjärta bara för att jag är knäpp i huvudet. Så jag och katterna är finemang. Passar mej perfekt! Och en vibrator,glöm inte vibratorn!

Min tunga gör förövrigt skitont. Vet inte varför. Den känns ivägen och sidorna gör väldigt ont. Den kanske går sönder helt nu. Bara smulas sönder av alla sprickor. Fan vad läskigt. Har ju drömt flera gånger att den smulas sönder i min mun,ingen härlig känsla om man säger så.
Men det är nog bara en vanlig ajaj för oss sprickiga tungor,eller något. Vad vet jag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress