Maddis

I'm running to the edge of the world
Sitter här med krökt rygg i ett mörkt sovrum med en stjärna lysande i fönstret. En stjärna jag haft sen jag var liten och som jag sen tog med när jag flyttade hemifrån. Kommer fortsätta ha den varje jul tills den går sönder,jag gillar den. 
Kollat på 7 avsnitt i rad av TWD. Känns bra. Förstår nu varför jag har så ont i kroppen efter att ha legat still så mycket. Men värt det,totally worth it.
Har inte gjort så mycket mer idag. Minns faktiskt inte ens vad jag gjort. Som när min syster frågade förut vad jag gjort idag; Jag vet inte. Så jag antar att det inte var något roligt. Undrar bara vad jag gjorde innan jag började kolla TWD vilket var runt 16 tiden. Vad gjorde jag innan? Minns inte att jag legat i soffan och kollat på tvn. Har inte heller städat,lagat mat,gått utanför dörren eller något. Det är ett blank space från när jag vaknade till runt 16. Ganska läskigt nu när jag tänker på det. Brukar komma ihåg vad jag gjort. Knäppt.

Imorgon ska jag till psyk för att få information om dbt:n som jag ska börja i. Eller först färdighetsträning eftersom det är det som kan öppna upp nu och senare blir det fullständig dtb med grupp och individuell. Så vi får väl se om kvinnan som är en av dom som har hand om det är bra. Iallafall snäll och ingen jag hatar. Jag hatar ganska många,ganska snabbt. Men har iallafall lärt mej genom åren att ge det en chans. Hur mycket jag än ogillar personen så ger jag det en chans,vilket jag absolut inte gjorde förr. Men man lär sej,oftast,vad som är bäst.
Är inte taggad. Vill faktiskt bara stänga in mej i min lya och inte göra något. Tror att det beror lite på att jag ska skyfflas ut och göra saker,mer än alla möten jag går på. Är ju rädd. Mest för att misslyckas. För jag har alltid gjort det innan. Rädd för att få den där känslan av panik. Att inte kunna somna för jag vet vad som väntar. Jag ska ut och jag ska vara omringad av människor och göra saker som betyder något. Det skrämmer mej. Jag är rädd för att misslyckas.

Men jag ska försöka sova snart. Ska upp med tuppen vilket känns lite jobbigt då min sömn varit ganska jobbig det senaste,igen. Det går i perioder men hade en väldigt bra sömnrutin ett tag faktiskt. Visst,jag sover väl aldrig bra under natten och får egentligen inte så mycket sammanhängande sömn som behövs men jag somnade och vaknade bra tider. Nu börjar det bli konstigt med tider och jobbigare att somna och hålla sej sovande för jag är halvvaken hela tiden och det är nog fanimej jobbigare än att vara trött och helvaken. Livet i ett nötskal. När något är okej så försvinner det ganska snabbt. Konstigt att jag är så negativ. Or nah.