Maddis

You're getting into my head like a guillotineIdag är typ 90% av sveriges befolkning ute och är halloweeniga. Jag tillhör dom andra 10%. Inte för att jag inte vill,utan för att jag inte klarar det. Hade faktiskt varit kul att spöka ut sej och dricka blodbål och se alla påhittiga och icke påhittiga utstyrslar. Blir arg när folk kommer till en obvious halloweenfest och INTE är utklädda,alltså ingenting. Inte ens några morrhår på kinderna målade med en kajalpenna. Nej,där kommer dom i sina vanliga kläder och bara är hatade. Gå inte på en halloweenfest om du inte tänker klä ut dej. Jobbiga jävla människor.
Jag vet inte om barn går bus eller godis längre? Gör man ens sånt nuförtin? Jag vet inte och får inte heller veta. Har portkod och några tiggare kommer inte in och snor mitt godis som jag inte ens har. Kan ge dom salta pinnar? Eller vara den där hatade människan som ger frukt. Åh,hatade dom människorna som gav en frukt när man faktiskt säger bus eller GODIS. Inte bus eller frukt. Fast vi busade inte heller. Men såg vi att det var folk hemma som inte öppnade stod vi och knackade skithårt och sen har jag för mej att vi kastade småsten på fönstrena. Okej,det är ganska elakt. Tänk om ett fönster gick sönder liksom? Whatever,klarade mej från allt och fick alltid massa godis. På den tiden kollade man inget godis utan bara åt. Fatta att leva farligt eller? Kunde vara vad som helst. Har ett starkt minne av en skitcreepy gubbe som gav oss öppnade godisar,alltså som lösgodis. Kommer ihåg att jag var rädd för honom. Men ändå åt man det. Åt allt. Förutom frukten. Ett under att man inte blev förgiftad egentligen. Eller så var folk snällare på den tiden. Who knows.

Har ärligt talat legat i soffan hela dagen. Satt tom hungrig för att jag inte kände för att gå upp ur den. Idag har varit en såndär dag då jag mer eller mindre inte lyft ett finger. Jo,när jag bytte avsnitt på TWD,enda gången jag rörde mej typ. Gissa om jag har ont i kroppen. Ska lägga mej snart också,fast byter till sängen. Kommer väl få liggsår eller något. Ätit choklad och nachos,ångest över det. Illamående. Speciellt när jag enbart legat i soffan hela dagen. Inte ens diskat. Inte ens flyttat på tallriken som står och tar plats på bänken. Helt värdelös dag. Hoppas att morgondagen känns bättre,eller att jag åtminstone tillbringar lite mindre tid i soffan. 
Ciao!