Maddis

Drop this and let the whole world feel it
Behöver fler bloggar att läsa. Inga av mina vänner bloggar längre så kan inte läsa om deras liv vilket suger för jag älskar att läsa om andras liv. Det är inte samma sak på facebook. Stalkar ju där med men en blogg så kan man få läsa om en hel dag liksom. Men som sagt,ingen bloggar längre. Jag är den enda kvar i den kretsen som efter alla år fortfarande skriver. Första gången jag inte tröttnar på något. Men skriva är ju något av det bästa som finns. Jag vet inte,tycker det är nice att kunna skriva av sej och folk kan läsa. Både folk i min närhet eller folk som bara in intresserade. You get it. Hur hittar man ens bloggar som inte handlar om mode och smink? Eller överdriven "Hej jag är så emo wow". Vill ha intressanta människor som skriver roligt och har roliga bilder och bara aaaaah. Låt mej läsa om era intressanta,skitroliga liv!!

Gjorde en omelett förut till middag,typ vid 16 tiden. Mår fortfarande sjukt illa efter den och har verkligen kämpat för att inte gå och spy. Vet inte varför. Äggen var inte gamla. Brukar kunna äta omelett annars. Ett mysterium. Lär behöva gå och spy snart. Fan.
Stödet sa än en gång detta med hur kräkningar fräter på tänderna och att jag ska tänka på det nu när jag ska till tandläkaren och grejer. Jag vet,okej. Hade jag kunnat sluta så hade jag ju gjort det? Jag vet hur illa det är. Likadant med att skada sej fysiskt,det är jävligt illa. Men hade det inte varit ett problem skulle man ju inte hålla på. Men nu är det ett problem och hur gärna jag vill så kan jag inte sluta bara sådär. För att det fräter på tänderna. Eller hur ont jag får i halsen. Eller hur min mage smärtar. Jag är inte dum i huvudet.
Men jag vet att det är väl menat. Jag önskar allt vore så lätt som att bara sluta. Men så funkar inte saker.

Duschade precis. Låg och frossade,som jag börjat göra nu om dagarna? Så var tvungen att stå där med varmt vatten och försöka värma upp mej. Det är vid såna stunder jag önskar att jag hade badkar. 
Nu kom Tänd ett ljus upp,som spelas på typ jul. Har aldrig förknippat den låten med jul. Medans alla andra bara ååååh jullåt weeaaahhhiiii! Nej,Tänd ett ljus för mej är en låt som spelades mycket när jag var barn. När tiden var svår. Som den alltid var,haha. Men har ändå små glimtar av minnen när jag hör den. Hur jag en gång satt och lekte med leksaker och den spelades. Tror det var första gången vi bodde här i Lidköping. 
Roligt hur ljud kan få en att spela upp ett helt liv.
Det är förövrigt snart jul. Tyckte det var roligt när jag var liten och ovetandes om livet. Men sen blev man medveten och det var inte lika roligt längre. Nu är det inte ens någon familjegrej,bara ångest. Över hur ensam man är. Att man inte har någon att fira jul med. Att man har två val,vara själv eller vara med mamma och småsyskonen. Som jag nämnt 100 gånger så går jag inte ihop med dom längre. Så oavsett blir det ångest. Inte för att jag firar jul,men man vet ju oavsett att det är en högtid man träffar familj och släkt. Man vet ju om det,därför blir det jobbigt. Att man själv inte har det så. 
Nej,nu ska jag inte lipa över det. Ska istället gå och spy,har försökt i flera timmar nu men det går fanimej inte att hålla kvar det. Omelettjävel.