Maddis

Vit sängram och lampor
Hej bitches. Jag har en sträckning i ryggen,gissa om det är skönt? Mycket skönt. Har kunnat leva med det men idag ansträngde jag den för mycket och får nu lida. Yeye,det är alltid något problem med mej ändå så why not liksom.
Hittade äntligen lampor till vardagsrummet i onsdags. Letat som en galning men inte hittat och dom jag tyckt var snygga har ju kostat skjortan. Nu hittade jag ett par för 80 spänn. 80 spänn. Alltså you gotta love second hand. Så istället för att betala typ 400 så betalade jag 80,helt okej. Nu står dom i fönstret och ser fina ut. 
Idag var jag hos syrran och käkade,målade sängram och var jobbig som vanligt. Men hon är van så det är okej liksom. 
Avslutat kvällen med lite youtube och bubbelvatten. Kvällsmedsen börjar kicka in så det är dags att shutta ner datorn och släcka lamporna. Men först måste jag borsta tänderna och allt sånt jobbigt. Hårt liv.
Imorgon ska jag på teater. Vi på jobbet är inbjudna till en annan dagverksamhet där dom spelar teater så ska bli jättekul! Var så längesen jag var på teater så jag är jätteglad att få möjlighet att kolla på alla talangfulla människor!

God natt och sov sött. Eller sov åt helvete,för det kommer jag tyvärr få göra. Smärtstillande hjälper inte under sömnen har jag märkt,jävla skit.