Maddis

Himlen är mitt täcke och marken är min säng
Har velat sova sen typ 16. Men kände att det var för sent,hade jag kommit hem direkt efter jobbet hade jag napat. Men stannade kvar på stan och kollade i varenda inredningsbutik efter en vas/kruka men hittade inte en jävel som föll mej i smak. Hittar inget på nätet heller. Hur svårt ska det vara? Eller är det jag som är petig? Fan,kan dom inte bara ha sånt jag vill ha,jävla jobbiga as.
Ska troligen bort till en annan SH imorgon som jag aldrig är på så håller tummar och tår att jag hittar en vasjävel där. Blir fan arg på riktigt haha. När jag får för mej något ska jag göra/ha det NU. Så för fan! Stop being assholes affärer.
Efter letande i affärer så satte jag mej på ett fik och tog en latte. Satt gött ute i en soffa och lyssnade på musik. Var dock en geting som hade seperationsångest och lämnade mej inte ifred. Så jag fick till slut lämna den. Förlåt. Kommer inte sakna dej din jävel.

Förutom att jag är trött... Alltså,varför nämner jag det fortfarande? Jag är alltid trött. 24/7. Så det är egentligen helt onödigt att ens nämna det,vi vet redan att jag är trött. Det är en del av mej. Min personlighet. Trött personlighet. Eh..
Har ätit. Det är väl typ det jag gjort mer. Och druckit vatten. Kissat en gång. Och nu sitter jag vid datorn med lurar och lyssnar på dagens musik. Är så mainstream och modern. 
Vill skriksjunga men inser att jag bor i lägenhet med andra människor tätt inpå och har ett öppet fönster. Fattar ni hur gärna jag vill bo i hus ute på landet långt ifrån mänskligheten så jag kan skriksjunga. I framtiden Maddis,tålamod.
Igår fyllde min bebis hela 6 år! Fattar inte vart tiden tagit vägen,känns som hon nyligen kom hem till mej. Döpte henne till Gaia men kallade henne Lillen hela tiden så hon var helt enkelt en Lillen. Lilla Lillen,min bizkit. Min Limpa. Världens bästa flicka!