Maddis

Blågröna naglar

Idag var det jobb på schemat. Håller på med en julgransmatta,alltså broderar. Tänkte inte så mycket i början men nu inser jag vilket jobb det är! It's so much att brodera! Det är svinkul och förhoppningsvis blir jag klar innan jul. Men vilket jobb! Damn!

Har regnat från och till hela dagen så cyklade raka vägen hem efter jobbet. Min syster hade bakat en bountykladdkaka som jag fick smaka,helt klart det godaste bakverket jag käkat sen jag bytte kost. It was soooooo good! Ska försöka mej på den själv eller tvinga min syster att göra om den. I need more!
Vi kämpade även för kung och fosterland med min säng som börjat knaka. Lyfte ur och i madrasser typ 4-5 gånger. Skruvade åt allt,tog bort ribbottnarna,flyttade den osv. Inget hjälpte. Har haft sängen i typ 2 månader,började fucka för typ 1 månad sen och det ska tilläggas att jag ENBART sovit i den innan. Den bara bestämde sej för att fucka med mitt liv.
Så jag har mailat Ikea så får vi se vad dom säger. Prövat allt jag kan liksom.
Har sån otur hela tiden!

Annars ler jag lite för mycket och tänker alltför mycket på en människa som bara råkade ramla in i mitt liv.
Mindes inte hur det var att känna den där känslan när man tycker om någon,but I guess I do now. Har inte tyckt om någon på det sättet sen typ 5 år tillbaka. Så det är ovant och väldigt plötsligt liksom.
Men ibland möter man på speciella människor.

Bedtime,god natt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress