Maddis

Det var inte igår...
Hallå eller! Hur mår ni? Hur mår jag?
Det är helt okej här faktiskt. Har haft ett liv det senaste liksom. Gjort saker som en människa med en vardag gör. Levt.
Sitter just nu med datorn i knät och en Fulis tätt brevid mej. Klagar inte. 
Träffade min dejt i fredags som jag också träffade förra helgen. Kändes bra. Han är gosig. Och hade köpt dekorpinnarna jag varit ute efter så länge. Blommor är överskattat liksom. Han är en fin människa,vilket skrämmer mej. Om jag faktiskt börjar gilla honom och det liksom inte funkar. För jag är ju som jag är och det får mej att bli rädd att ta in en människa. Att människan inte ska gilla mej. Att bli avvisad är fucking hårt.
Men försöker inte att överanalyser utan bara go with the flow. Oavsett så har jag träffat en jävligt bra människa och fått ett hopp om mänskligheten,haha.

Annars så jobbar jag på. Spänner tandställningen och cyklar runt. Ska börja på färdighetsträningen nu i september. Varit på möte och fått info. Känner mej faktiskt taggad på det. Denna gången lär jag hänga med bättre och att få saker upprepade lär hjälpa mej! Har ju liksom gått igenom det en gång innan så tror det kommer bli bra!
Har ett liv iallafall. Vilket jag för 2 år sen inte trodde skulle hända. För då var jag on the edge att ta livet av mej. Men här är jag,livs levande. Lite smått självmordsbenägen från och till men vem är inte. 
Menar bara att vardagen är en vardag värd att kämpa för. Hur pissigt jag än kan må så fortsätter jag. And that's a big deal!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress