Maddis

No arms, just sheets to hold me
Sitter här i soffan och försöker samla kraft att ta meds,borsta tänderna och lägga mej. Enklare sagt än gjort. Har ont i ryggen också,vill gråta lite. Ska försöka komma ihåg att införskaffa mej en massagedyna och leva med den i all framtid. Har haft problem med ryggen sen tonåren och värre blir det. SOM JAG SÄGER HELA TIDEN har ju fan en kropp som en 80 åring.
Förutom att ha ont så har jag tvättat. Ja,jag gick upp klockan 7.30 för att tvätta på en söndag. Ytterst roligt. Var så trött eftersom jag somnade sent och sov oroligt. Men jag fixade det ändå och fick allt tvättat,förutom ett par byxor............. Kände bara för att slänga ut dom och gråta. Men dom får ligga där längst ner i tvättkorgen tills jag tvättar nästa gång. Ja,så går det.
Mellan tvätten plockade jag här hemma och än en gång så rensade jag saker. Hur kan jag ha så mycket kvar att rensa när jag rensat så jävla mycket? Fattar fan inte.
Bäddade rent sängen med stödet som var här och som hjälpte mej att dra på påslakan på kedjetäcket eller vad man nu ska kalla det. FIbertäcke. Ett tungt jävla fibertäcke. Vet inte riktigt hur jag ska kunna sova med det. Kan ju inte röra mej under det och jag måste röra på mej under natten,typ byta sida att sova på. Det är viktigt. Aja,vi får väl se hur det kommer att gå. Klaustrofobiskt och tungt. Blir inte mycket bättre.
Nyduschad är jag också. Förjävla gött att få lägga sej i en nyren säng och vara ren. It's orgasmic! Det är det. Seriöst.
Hade något att säga men det försvann. Som vanligt. Var väl kanske inte så viktigt då.

Ha det gött. Nu ska jag sova. Eller mosas av täcket,vi får se.

Glad kisse bland nytvättade strumpor.