Maddis

Här kommer Pippi Långstrump
Igår drack jag alkohol. 
Idag mår jag dåligt.
Brukar sitta och undra över varför jag inte dricker så mycket längre. Men jag vet ju svaret efter varje gång jag har druckit. Illamåendet,snurret,kräkningarna,huvudvärk,döende. Jag kan inte förstå hur jag klarade det dag efter dag förr. Hur? Nu är jag döende efter en kväll. Lär la inte bli alkohlist iallafall. 
Men kul hade jag. Kom hem vid 3 och käkade en riskaka för att få bort spritsmaken. Vaknade vid 7 och fick hänga över toan en stund. Kände just då att nej,ska aldrig mer dricka. Som jag känner varje gång jag sitter lutad över toan. Men är man dum får kroppen lida. Fast från att ha druckit varje helg till typ 4 gånger om året är ju ganska bra. Och antagligen skälet till varför jag mår så dåligt. Min kropp är inte van med något annat än bubbelvatten och juice. 
Vill klippa av mej håret. Kommer säkert ångra mej för jag blev så mycket fulare med kort hår men samtidigt så känns det inte bra att ha detta håret. Vill inte heller ha långt hår längre. Jag har kommit till insikter under detta året och jag kanske ska leva därefter. Vad jag faktiskt egentligen vill och känner. Egentligen borde jag bara skita i vad rösterna säger och göra det som jag vill. Även ifall det kanske inte riktigt går som jag tänkt mej. Men man måste ju ta risker här i livet. Och gällande håret så växer det alltid ut igen. Enda skälet just nu är väl att jag har sån komplex över mitt huvud och ansikte. Och att ha kort hår känns som att det framhäver det mer. Men jag kanske bara inbillar mej. Jag har ju aldrig haft det förr. Inte på det sätt jag vill ha. Så ful till ful,inte direkt någon skillnad mer än att jag kanske känner mej mer bekväm i mej själv. 
Går ju förövrigt alltid i tofs så har ju nästintill redan kort hår. Äh. Det är la bara att hitta en frisör och köra. 

Identitetskrisar. Vilket jag gjort ganska kraftigt sen i höstas. Men det kanske är bra också,att försöka hitta något man känner sej bekväm med. Som att jag gjorde mej av med alla feminina kläder jag har. Gjorde mej lättad av någon anledning. Gör om i lyan. Varför inte klippa håret när vi ändå håller på? 
Ska sluta tjata och istället göra något vettigt. Kolla på konstiga videos på tuben. Ja,det är så mitt liv ser ut en söndagskväll. En jävligt bra kväll till skillnad från vad jag kunde ha gjort istället. Dom små tingen i livet vetni!