Maddis

Five days
Wow,vilken vecka. Varit social sen i tisdags,cray cray.

Tisdag
Min kompis kom och vi gjorde inte mycket mer än att tjata lite och sova. Jag var i skara över dagen så kom hem senare,därav inget gjort.
Onsdag
Var på jobbet för att senare åka och campa med min kompis. På jobbet så åkte vi iväg och hade en liten utflykt. Var så himla mysigt!
Vi satt och degade hemma ett tag för att sen åka och handla lite innan vi begav oss till campingen. Grillade på en skitkass engångsgrill så tog 100 år och vi var hungriga,dum kombo. Käkade,reste tält och kollade om det gick att fiska någonstans. Icke. Så vi spelade istället kort,försökte kasta kort (Han kunde,inte jag) på såntdär coolt sätt. Spelade gitarr och drack gött. Pratade om livet och allt däremellan. Älskar campinglivet. 
Det pissregnade under natten men tältet var icke läckande så klarade oss ifrån att bli blöta. Var dock kallt och jävligt. Sen så fungerade inte mitt underlag som jag lånat. Man skulle öppna en ventil och luft skulle blåsas in. Ingen luft kom. Så den sög och jag låg mer eller mindre rakt på marken. Hade försökt sno min kompis liggunderlag under natten så vi sov typ båda halvt som halvt på hans underlag. Han får skylla sej själv som inte knuffade bort mej. 
Torsdag
Min kropp var döende. Hade ont överallt men mest i min röv vilket var ett mysterium. Hade inte haft buttsex och tyckte ändå att ryggen borde vara det som gjort mest ont. Men nej,det var röven. 
Efter vi lämnat campingen drog vi hem och kollade på filmer hela dagen. Alla filmer var också skitbra! Inte ofta det händer. Skrattade så mycket. Jag var så trött och höll på att somna hela tiden. Vi drog till pizzerian och köpte med oss käk. Han pizza,jag sallad. Ja,det var lite jobbigt att sitta brevid en stor fet pizza men inte så jobbigt som jag trott. Samma sak när han käkade marabou,det var inte jobbigt alls. Så det var ju iallafall skönt. 
Vi gjorde med andra ord inget mer än att glo på film hela dagen. Vi spelade även lite,mario kart och GTA. That was fun. Hade planerat saker att göra men ingen av oss orkade. Och det var skönt att bara kunna sitta upp och ner i en soffa en hel dag med någon som också kunde göra det. Folk jag varit med brukar inte kunna sitta en hel dag utan attgöra något. Dom måste alltid ha något att göra. 
Vi låg sen på kvällen i min säng och filosoferade. 
Fredag
Tog ledigt från jobbet,var för trött för att ens tänka på det. Men kunde inte sova för det. Vi båda vaknade samtidigt men gick inte upp förens typ 3 timmar senare. Vi låg bara och pratade och kelade med bebisarna. Han åkte vid 16 och jag låg och halvsov i soffan resten av dagen. Var ett under att jag inte somnade förens på kvällen. Slocknade och vaknade inte förens efter 20 timmar. 

Idag
Sov som sagt i 20 timmar och hade kunnat fortsätta sova om det inte vore för katterna. Var helt hög och borta. Visste inte vilken dag det var,visste knappt mitt namn. Jag gick upp som en zombie och drog i mej mina mediciner. För många timmar försent,vilket kändes i både huvud och kropp. Troligen därför jag mådde så dåligt. Fixade katternas grejer och stekte lite grönsaker. Allt kändes förjävligt. Ångest över att ha sovit så länge,över att inse att den sociala biten verkligen är jobbig för mej. Jag blir trött av att vara bland folk,spelar ingen roll vem. Jag har mitt handikapp och den sociala biten,den när man är i närheten av människor funkar inte för mej. Och jag blir frustrerad. För jag vill,ibland vill jag men det går inte. Den enda jag kan vara med är min syster utan att det känns fruktansvärt jobbigt. Det är alltid jobbigt för mej men inte alls på samma sätt. Jag behöver inte anstränga mej på samma sätt. Men behöver fortfarande ta in allt och alla intryck. Som med vem som helst.
Så blir ledsen. För jag vet att det alltid kommer vara såhär. Jag vet att det alltid kommer vara jobbigt och påfrestande för mej att vara bland människor. Vilket gör att jag mer eller mindre gett upp tanken på att flytta ihop med någon. Och att ha ett fungerande förhållande där man ses ofta. Behöver typ ett distansförhållande där man träffas då och då,skulle kanske funka. Men å andra sidan kan jag inte ha ett förhållande nu och har inte kunnat på flera år. Sen vill jag nog inte ens ha ett. Det är nog inte heller något för mej.

Har kollat på Skins,youtube och ätit nötter under den tiden jag varit vaken. Börjar bli trött nu,probably because kvällsmedicinen. Så ska väl lägga mej,tror inte jag kommer somna men kan ju ligga i sängen och filosofera en stund. 
Imorgon ska jag försöka mej ut,måste köpa in lite till kylen. Man måste ju äta har jag hört. Men nu ska jag inte göra ett skit. Eller jo,måste göra kvällsrutinerna. Fan vad jobbigt.