Maddis

Kinnekulle

Mysig dag på kinnekulle med lite släkt. Mormor fyllde och vi var uppe på kinnekulle och käkade fancy buffé med fin utsikt.
Fick veta igår att detta skulle ske så kom lite plötsligt men jag hängde på eftersom jag ville så gärna träffa mormor och min låtsas morfar. Dom bor inte här och vi träffas typ aldrig. Sen har min mormor haft det väldigt jobbigt med cancer och efterföljderna av det. Så det var fint att träffa dom båda. Känner mej som 5 igen när jag kramar om dom.
Det var även trevligt att träffa dom andra som jag inte heller sett på ett tag. Ändå bor vi i samma stad. Men har aldrig haft någon tight kontakt med släkten så man träffas sällan.
Var iallafall mycket trevligt. Efteråt följde jag med min moster hem och hälsade på hennes hund,drack kaffe och pratade om livet. Blev kär i både hennes hund och lägenhet. Sch! Säg inget till mina bebisar! Dom blir alltid så svartis.

Nu ligger jag i sängen med båda bebisarna hos mej. Dom ligger på mina täcken vilket betyder att jag ligger utan. Får vänta tills någon av dom flyttar på sej,blir ju lite kyligt att ligga här näck utan täcke. Men men,dom bestämmer!
Imorgon är det UMO som gäller. Efter typ 9 månader har jag äntligen sökt hjälp. Är nervös och mår dåligt. Men samtidigt hoppas jag få något svar.
Nu ska jag hänga på katterna och försöka sova. Sover så sjukt dåligt om nätterna. Fifan!

Kom förövrigt i ett par brallor som kom på posten idag med en storlek jag inte haft sen jag var typ 17-18. Känns helt okej!