Maddis

Hej.jag lever igen
Här sitter jag och sjunger med till Forever young. Solen är fortfarande uppe och Vibe ligger på andra sidan soffan och sover. När jag kollar ut känner jag mej lugn. Det är vår,verkligen vårväder. Älskar solen,solen är det bästa som finns. Man kan inte låta bli att dra lite på smilbanden. Sol är bra,sol är vår härskare. Länge leve solen!
Nu kommer det säkert vara pissväder imorgon när jag ska ut. Bara för att jag är glad och nämner sol. Det är min tur i ett nötskal. Måste lära mej hålla käften!
Har dom senaste dagarna mest mått dåligt. Nu mår jag bättre,febern är iallafall borta. Men näsan är inte min vän. Så jobbig! Varför finns ens snor? Ja,jag vet varför det finns men fan det är bara jobbigt! Gör så man inte kan andas eller bara rinner som en jävla kran. Fan asså,död åt snor.

Har idag gått upp klockan 6.30 (vaknade 6.10 men alarmet var på 30 ja som vanligt så vaknar jag före) för att tvätta. Mmm,för att tvätta. Men det är för att mina grannar har ingått i en pakt mot mej och bara tar alla sena tider precis när jag ska ta en tid. För det var inte så innan,fanns alltid tider när jag behövde. Nu måste jag ta dom tidiga jävlarna hela tiden. Fan ska alla tvätta nu helt plötsligt? När blev dom så jävla hygieniska? Herreguuu azzzz.
Min nagel har halvt gått av och är så långt inne att det gör sådär svinigt ont om man drar av den. Så sitter och pillar på den,får ont och pillar lite till. När något sticker ut så är man alltid där och pillar. Spelar ingen roll vad det är. 

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik,kolla ut och drömma att jag hade en balkong. Älskar min lägenhet men att den inte har balkong har börjat kännas nu på senare tid. Känns instängt. Men vill inte flytta härifrån,trivs så bra. Men kommer flytta nångång och då ska det finnas balkong! Så katterna kan stå där ute och skrika och störa grannarna,blir fint.
Har alltid för roligt med snapchat haha
Förövrigt klar med mitt töjande. Känns sorgligt,end of an era haha. Men tänker inte gå större. Jag tycker inte detta är stort men man blir storleksblind och jag har därför satt stopp och avslutar på 40 mm. Så köpte ett par pluggar och ett par tunnlar i trä. Mina öron mådde dåligt med silikon så går tillbaka till trä,organiskt är bra för mina snibbar.